Grappige kussens

De grappige kussens vrolijken ieder huis op. Uw huis moet vooral comfortabel zijn, het is tenslotte de plek waar u de dagelijkse stress kunt afschudden. Voor een relaxte omgeving zijn alle comfortverhogende details belangrijk. Kussens zijn eenvoudige en veelzijdige elementen. In de catalogus van SuperStudio beschikken wij over bijna 300 verschillende modellen kussenhoezen die oneindig veel mogelijkheden bieden dankzij de vele verschillende ccombinaties van stijlen, kleuren, texturen en prints.

Grappige kussens

Het maakt niet uit welke inrichtingsstijl u heeft, klassiek, modern, minimalistisch, barrok, pop of jaren 60. Of welke kleuren in uw inrichting overheersen. Wij zijn er zeker van dat u in onze selectie de perfecte sierkussens vindt voor uw huis om een grappige, nonchalante sfeer te verkrijgen.

Onze grappige kussens zijn er in klassieke patronen tot ontwerpen in pop-stijl (zoals de beeldbepalenden tekeningen van Keith Haring), stripfiguren, vermenselijkte dieren, letters, woorden en citaten, karikaturen van beroemdheden of een serie kleurrijke schedels die geïnspireerd zijn op de viering van de Dag van de Doden in Mexico. Zo spelend met combinaties van verschillende vormen, afmetingen en modellen, kunt u interessante resultaten verkrijgen. Bovendien zijn kussens in alle opzichten comfortabele accessoires. Want als u van stijl wilt veranderen, hoeft u alleen maar de hoes te verwijderen en te vervangen door een nieuwe.

Grappige kussens om uw huis met stijl te decoreren

Indien u een gezellige en aantrekkelijke sfeer wilt creëren, dan zijn sierkussens een essentieel element. Het is in feite een eenvoudige manier om een relaxhoekje op te vrolijken. Hoewel, het is niet altijd gemakkelijk om een goed resultaat te krijgen. Het is belangrijk om de juiste kleuren en bedrukkingen te kiezen, maar ook weten wat de basisregels zijn voor de balans en eenheid van de verschillende onderdelen.

Ook kunt u op speelse wijze rechthoekige en vierkante vormen combineren en neutrale ontwerpen met een ander opvallender ontwerp. Wij weten zeker dat u de ideale combinatie zult vinden in de mogelijkheden die de catalogus van SuperStudio u biedt. Markeer definitief het karakter van uw inrichting en geef een persoonlijk tintje.

dagen
uren
min.
sec.