Halmeubel

Een halmeubel vormt een essentieel onderdeel van de inrichting. De reden hiervoor is dat dit meubel direct zichtbaar is voor de gasten die u in uw huis ontvangt. Het geeft een eerste indruk en daarmee ook een algemene indruk van ons huis.

Halmeubel

Een halmeubel is een decoratief meubelstuk dat al onze aandacht verdient. Het is het eerste wat zichtbaar is als de voordeur open wordt gedaan. We hebben een plek nodig om accessoires op te bergen, zoals bijvoorbeeld de huis- en autosleutels. En deze vervolgens gemakkelijk terug kunnen vinden als we weer weggaan. Een halmeubel voldoet niet alleen aan deze vereisten, het is ook een bijzonder belangrijk decoratief element geworden.

Halmeubel, een Fantastisch Decoratief Element

Om de harmonie van de ruimte niet te doorbreken, raden wij aan om een halmeubel te kiezen dat qua kleur bij de wanden past en qua stijl bij de deur. Heet u bijvoorbeeld een houten voordeur in landelijke stijl, dan is het het mooiste om voor een halmeubel met dezelfde karakteristieken te kiezen. En mochten lichte kleurtinten zoals wit en lichtgrijs overheersen, dan zal een meubel in Scandinavische stijl een bijzonder stijlvolle uitstraling geven.

Om de decoratie van de hal te voltooien, kunt u een spiegel plaatsen. U kunt kiezen voor een wandspiegel of een staande spiegel die tegen de muur wordt geplaatst. Ook kunt u een persoonlijk tintje toevoegen door een contrast te creëren met een groot kleurrijk schilderij. Dit geeft vooral een mooi effect als u voor een meubel heeft gekozen in neutrale kleuren en met eevoudige lijnen. Indien u kiest voor een halmeubel in levendige kleuren om de uniformiteit van de decoratie te doorbreken, kies dan voor een schilderij in ofwel dezelfde kleuren als het meubel, of een canvas in neutrale kleuren en met een ontwerp van eenvoudige lijnen.

Een halmeubel is verkrijgbaar in onnoemelijk veel ontwerpen, zodat u altijd wel een meubel vindt dat bij uw interieur past. Er zijn meubels met laden of met open vakken om accessoires te bewaren. Ook zijn er meubels met kastjes. Dankzij dit decoratieve element creëert u een persoonlijke ruimte in de entrée van uw huis. Een uniek ontwerp, dat uw gasten niet onverschillig zal laten.

dagen
uren
min.
sec.