SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Barkrukken voor bar van 110 cm

De hoge barkrukken zijn de belangrijkste elementen in een horecagelegenheid. Ook zijn ze belangrijk voor de final touch van de decoratie van een ruimte. Het vervangen van stoelen door barkrukken is een optie waar steeds meer voor wordt gekozen, voornamelijk in trendy bars. Ze zijn ruimtebesparend en creëren een informele sfeer. De hoogte en het design maakt van de barkruk de ideale oplossing voor iedere horecagelegenheid.

Hoge barkrukken

Wat de stijl van de ruimte ook is, hoge barkrukken zijn dé oplossing voor gebruik bij hoge tafels of de bar van een horecagelegenheid. De hoge barkrukken hebben gestoffeerde zittingen, praktische voetensteunen, comfortabele rugleuningen en de ideale hoogte. Daardoor zijn ze zeer geschikt voor het creëren van een informele sfeer. Quality time doorbrengen met vrienden en familie is steeds gecompliceerder. Daarom waarderen we steeds meer de kleine dingen, zoals op een relaxte manier een kopje koffie drinken met vrienden in een bar of café.

Hoge barkrukken, de meest comfortabele optie voor uw horecagelegenheid

De hoge barkrukken zijn speciaal ontworpen voor gebruik bij een bar van 110 cm hoog. Onder de grote verscheidenheid aan modellen bij SuperStudio vinden we diverse stijlen: Scandinavisch, modern, landelijk of vintage. Het design varieert afhankelijk van de behoeft van een ruimte, van minimalistische stalen modellen tot modellen met gestoffeerde zittingen met moderne prints. We hebben voor iedere decoratieve stijl en persoonlijke smaak een model beschikbaar.

De gebruikte materialen voor de de hoge barkrukken zijn normaalgesproken metaal, hout of kunststof. Voornamelijk vanwege de duurzaamheid en resistentie van het product, maar daarbij ook het design in acht nemend. De hoge barkrukken passen zich perfect aan aan ieder type decoratie en ontwerp van de horecagelegenheid. Ze zijn eenvoudig te combineren met hoge tafels, bars of welk ander meubilair dan ook.

De populariteit van de hoge barkrukken neemt toe en dat komt omdat ze veel meer zijn dan alleen een plek om te zitten, het gebruik is zeer gevarieerd en ze kunnen in diverse ruimtes gebruikt worden, zowel particulier als commercieel. Men geeft steeds meer de voorkeur aan informele vergaderingen en daarvoor zijn de hoge barkrukken uitermate geschikt. Decoreer uw horecagelegenheid of bedrijfsruimte met barkrukken en creëer een relaxte sfeer waar uw klanten zich kunnen ontspannen.

Bij SuperStudio maken wij het u een beetje gemakkelijker om uw horecagelegenheid te meubileren want wij bieden u een grote verscheidenheid aan hoge barkrukken die met alle mogelijke decoratieve stijlen te combineren zijn.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones