Houten Kistjes

De houten kist decoratie is trend. Normaalgesproken hebben ze een heel aantrekkelijke vintage uitstraling, door het effect van verouderd en versleten hout. Dit zijn de typische artikelen die de decoratie van een ruimte voltooien en die een prachtig retro-effect geven. Vintage is in de mode en het ziet er naar uit dat deze stijl nog lang trend blijft in interieurdesign.

Houten kist decoratie

De houten kist decoratie doet denken aan de traditionele fruitkistjes op de markt. Het is wellicht om die reden dat dit artikel een nostalgisch effect produceert. Met herinneringen aan het verleden, de kindertijd, een tijd waarin het leven meer “puur” was. De houten kistjes zijn vervangen door kunststof omdat deze lichter, flexibeler en resistenter zijn.

SuperStudio heeft een interesante collectie voor u, waar u zeker een houten kist decoratie naar uw smaak zult vinden. U kunt deze gebruiken als geïmproviseerd wandrek, tijdschrijftenrek, schoenenmeubel, om accessoires te bewaren of eenvoudigweg als een decoratief object. Deze veelzijdigheid maakt dat dit een bijzonder gewaardeerd deocratie item is voor bijvoorbeeld interieurontwerpers.

Houten kist decoratie, voor een stijlvolle woondecoratie

Het is heel gemakkelijk om deze houten kistjes in uw woondecoratie te vewerken. Bovendien vindt u in onze collectie een grote verscheidenheid aan modellen. Er zijn kistjes met wieltjes, zonder wieltjes, met handgrepen van touw om ze te kunnen verplaatsen, in diverse kleuren en afmetingen. Voor een rustige decoratie kiest u bijvoorbeeld voor grijze of witte kistjes, en indien u juist levendigheid wilt brengen in uw decoratie, dan kunt u kiezen voor turquoise, geel of rose. Maar welke kleur en welk model u ook uitkiest, deze kistjes geven altijd een stijlvol tintje aan de omgeving.

Bedenk dat de kleine details fundamenteel zijn om de stijl van een ruimte te definiëren. Een houten kist decoratie is een uitstekend element om een speels effect te creëren met de rest van het meubilair en kan zelfs het karakter van een ruimte veranderen. Uw woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer zal er gelijk levendiger uitzien. De houten kist decoratie is ook bijzonder geschikt voor gebruik in horecagelegenheden zoals bars en restaurants.

Ook zijn ze heel nuttig voor evenementen en feesten om een trendy look te geven aan de ruimte. Zonder enige moeite verkrijgt u zo een persoonlijke en originele sfeer in uw huis.

dagen
uren
min.
sec.