SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Houten krukken
De designkrukken zijn een zeer belangrijk onderdeel in de actuele decoratie van huizen, horecagelegenheden en bedrijfsruimtes. Er zijn veel verschillende soorten en stijlen beschikbaar, maar het is niet vreemd dat hout één van de meest poulaire materialen is voor de productie van meubels en complementen, aangezien dit materiaal altijd onderscheidend is vanwege de warmte en elegantie die het uitstraalt. De houten kruk is het meest traditionele model, typisch voor tavernes en herbergen, perfect om een stijlvolle en elegante sfeer te geven aan een ruimte.

Houten kruk

Alle krukken zijn gemaakt van eersteklas kwaliteit materiaal en zijn zeer comfortabel. Ze zijn dan ook het ideale complement voor uw cliënten om te genieten van een aperitief of om twee ruimtes te te onderscheiden. De houten kruk is bij uitstek het meest elegante model en geeft een ontegenzeggelijk comfort. Deze krukken zijn perfect voor huizen met een landelijke inrichting of horecagelegenheden met een traditionele stijl die wordt gekenmerkt door warmte en gemoedelijkheid.

Houten kruk, een tijdloze klassieker in landelijke stijl

De veelzijdigheid van hout kan de barkruk verschillende vormen, kleuren en stijlen geven. De combinatie van materialen is een element dat onze collectie van houten krukken een moderne uitstraling geeft. De krukken in industriële of vintage stijl met een houten zitting geven een landelijke uitstraling met een retrolook, en de stalen poten maken deze kruk zeer resistent en daardoor geschikt voor gebruik in horecagelegenheden. Een andere prachtige combinatie is de kruk met kunststof zitting, beschikbaar in veel verschillende kleuren, met de mogelijkheid van een gestoffeerde zitting, met rugleuning of kussen, in combinatie met de houten poten die een bijzonder en duurzaam resultaat geven. De houten kruk kan hoog of laag zijn, maar geeft altijd een frisse look voor een praktische en originele decoratie. De veelzijdigheid maakt deze kruk ideaal voor gebruik in keukens, of in een bar of restaurant. Gecombineerd met hoge tafels creëren ze een elegante en aantrekkelijke sfeer. De ongemakkelijke krukken van weleer hebben plaatsgemaakt voor comfortabele barkrukken die tevens een belangrijk decoratief element zijn. De houten kruk is niet alleen geschikt voor ruimtes in vintagestijl, maar is ook een perfecte aanvulling op het tuinmeubilair.
dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
35 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones