SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Houten tekstborden

Indien u graag wilt dat uw huis uw karakter weergeeft, dan zijn er details die u niet mag vergeten, zoals bijvoorbeeld de houten tekstborden. Ze geven een muur een originele look en dragen bij aan het definiëren van de persoonlijkheid van een ruimte.

Houten tekstborden

De houten tekstborden zijn een fantastische decoratieve optie, vanwege het solide karakter. Daarnaast hebben ze een authentieke vintage uitstraling, die bijzonder goed past in ruimtes met bijvoorbeeld een landelijke, Scandinavische of minimalistische stijl.

In onze catalogus beschikken we over diverse modellen in allerlei afmetingen en kleuren, met afbeeldingen van bloemen, emblematische steden, exotische vogels of antieke auto´s. Ook zijn er composities bestaande uit meerdere onderdelen, of sommige met een functioneel karakter, zoals de houten tekstborden met klok of krijtbord om aantekeningen te maken.

Verras uw gasten met een positieve tekst in de ingang van uw huis: Live, Laugh, Love, Dream. Of één met een knipoog: Coffee is always a good idea. U kunt uit veel verschillende boodschappen kiezen, zodat u altijd één vindt die het beste bij uw persoonlijkheid past.

Indien u de stijl van een ruimte wilt veranderen, dan is dat heel eenvoudig met een houten tekstbord. U hoeft geen muren te schilderen of meubels te vervangen. Soms kunt u met een klein gebaar een grote verandering teweegbrengen. En wanneer u eens iets anders wilt, dan hoeft u alleen maar de houten tekstborden door andere te vervangen.

Decoreren met houten tekstborden

Houten tekstborden zijn ideale items voor de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, werkruimte, of zelfs voor in de keuken. Vergeet de conventionele ideeën. U kunt ze ophangen aan de wand, maar ook kunt u ze plaatsen op een wandrek of een zwevende wandplank. Het is dan wel belangrijk dat deze een opstaande rand heeft, zodat ze niet gaan glijden en op de vloer kunnen vallen. Ook kunt u ze afwisselen met boeken en andere decoratieve voorwerpen.

U kunt ze tegen de muur laten steunen op een schoorsteenmantel, een tafel of zelfs op de vloer. Zo krijgt u een echte casual look in huis. En als u graag uw decoratie verandert, dan zijn deze opties heel geschikt voor u. Want zo voorkomt u gaten in de muur te moeten boren als u de houten tekstborden van plek wilt veranderen.

Als u ze ophangt, dan krijgt u een mooi effect als ze op verschillende hoogtes hanges. Combineer verschillende afmetingen om een dynamischer en aantrekkelijker patroon te creëren. En het is vooral belangrijk om eerst de compositie op de vloer uit te leggen en het resultaat te bekijken, voordat u deze aan de wand hangt.

Een grote compositie is ideaal voor de hal om het gevoel van een lege ruimte te voorkomen. Ook zijn ze geschikt om bepaalde plekken te camoufleren. Of hang ze boven het bed om zo een hoofdbord na te bootsen.

U ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is een houten tekstbord uit te zoeken dat perfect bij u en uw inrichting past.

dagen
uren
min.
sec.
41 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN