Houten kisten

Vintage is meer "in" dan ooit. En als we het effect van versleten hout daar aan toevoegen, dan hebben we één van de meest populaire trends van de afgelopen tijden. Eén van de meest opvallende voorbeelden is de houten vintage kist. Deze doen denken aan de houten fruitkistjes die in vroegere tijden op de markt werden gebruikt om het fruit uit te stallen. Nu deze elementen zijn vervangen door kunststof kistjes, is het houten kistje in vintage stijl een veel begeerd object geworden voor veel professionals en interieurontwerpers.

Houten vintage kist

Het effect van de houten vintage kist is universeel en ze hebben een ietwat nostalgisch effect van voorbije tijden. Bij SuperStudio beschikken we over een special voor u samengestelde collectie houten vintage kistjes. Ze zijn zeer veelzijdig en bieden veel mogelijkheden. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als tijdchriftrek of om schoenen op te bergen. Als nachtkastje of wandrek, om voorwerpen of kleding in te bewaren of eenvoudigweg als decoratief object. Een bijzonder originele wijze om uw huis te decoreren en tegelijkertijd spulletjes in op te bergen.

Houten vintage kist om uw huis mee te decoreren

Het is heel eenvoudig om uw huis te decoreren met een houten vintage kist. Het geeft een trendy en chique uitstraling. Er zijn modellen in natuurlijk hout of geverfd hout, met of zonder letterbedrukking, met handgrepen, met een uitneembare afscheiding, in diverse afmetingen, etc.

We weten dat de kleine details erg belangrijk zijn om een stijl te definiëren. Met een houten vintage kist geeft u uw woonkamer, slaapkamer, restaurant of bedrijfsruimte een onderscheidend tintje. De houten vintage kistjes zijn weer in de mode zodat u een persoonlijke en unieke decoratie kunt verkrijgen in uw huis.

De houten kist in vintage stijl is ook een heel nuttig element. Ideaal bijvoorbeeld voor evenementen en feestjes voor een chique en originele look.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
5 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones