Huishoudelijke Artikelen

Het is bekend dat in een huis of bedrijfsruimte het niet alleen gaat om meubels of decoratieve elementen. Er zijn nog veel meer voorwerpen die we dagelijks gebruiken, maar die daarom niet minder stijlvol hoeven te zijn. SuperStudio kan u hierbij helpen en doet dat graag. Daarom presenteren wij een collectie huishoudelijke artikelen en andere dagelijkse gebruiksvoorwerpen waarvan we zeker weten dat u deze leuk zult vinden.

Huishoudelijke artikelen

Huishoudelijke artikelen zijn voorwerpen die nodig zijn in ieder huis of bedrijfsruimte. Ze zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse taken. Maar dat het praktische artikelen zijn, betekent niet dat het geen design artikelen kunnen zijn. Een flesopener bijvoorbeeld hoeft geen saai voorwerp te zijn, maar kan nuttig en tegelijkertijd glamoureus zijn.

Huishoudelijke artikelen, een mix van bruikbaarheid en design

Binnen onze collectie huishoudelijke artikelen vindt u diverse objecten. Bijvoorbeeld karaffen, manden, wijnrekken, snijplanken en prullebakken. Maar ook vindt u peper- en zoutstellen, mokken, dienbladen, shakers, fruitmanden, tijdschriftenrekken en wijnkaraffen. Of schalen, potten, asbakken, tafeldecoratie, manden, ijsemmers, citruspersen, broodmandjes, borden, kurketrekkers, placemats. Er is zoveel keuze dat we nog een hele tijd door kunnen gaan. Maar al deze genoemde items hebben één ding gemeen: het zijn niet zomaar gebruiksvoorwerpen, maar ze bieden tevens design en persoonlijkheid.

Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de citruspers MANDARIN met een bijzonder origineel ontwerp, de kurketrekker ALESSANDRO, met het ontwerp van de Kerstman, de tandenstokerhouder CHIN BANANA of de kruidenpotjes BANANA BAND, in de vorm van grappige aapjes. Allemaal huishoudelijke artikelen met een extra.

Waar u ook naar op zoek bent, u vindt bij SuperStudio zeker wat u zoekt. Al onze huishoudelijke artikelen zijn een combinatie van originele en praktische elementen. Laat uw innovatieve kant zien aan uw gasten met deze leuke gadgets en dagelijkse voorwerpen. Want uiteindelijk gaat het toch om de kleine details.

dagen
uren
min.
sec.