SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Kelim vloerkleden

De decoratie van de vloer mag niet onopgemerkt blijven. Een Kelim Vloerkleed is een stijlvolle en praktische oplossing om een uniek tintje aan een ruimte te geven. Deze vloerkleden zijn bijzondere items voor in huis; ze combineren levendige kleuren en geometrische figuren.

Kelim Vloerkleed

Vloerkleden dienen niet alleen om vloeren te beschermen tegen krassen van bijvoorbeeld tafel- en stoelpoten, maar ze geven ook warmte en comfort aan ons huis. Behalve deze voordelen, is een Kelim vloerkleed een ideaal accessoire om een informele sfeer te geven aan een ruimte. Het zijn stijlvolle vloerkleden met mooie, verzorgde kleurtonen en proporties.

Kelim Vloerkleed, Decoratie met Geschiedenis

Een Kelim vloerkleed is geïnspireerd op de ambachtelijke vloerkleden die hun oorsprong hebben in Azië, Oost Europa en Noord Afrika. Ze zijn handgeweven door de nomaden met behulp van een weeftechniek waar de naam van dit item aan is ontleend. Het is niet zomaar een accessoire, maar ook een klassiek element met geschiedenis, dat een originele en persoonlijke uitstraling aan een ruimte geeft.

Onze vloerkleden zijn gemaakt van acrylvezel, een synthetische stof op kunststof basis die veel voordelen biedt. Deze stof voelt zacht en wollig aan en daardoor geven ze een warm en aangenaam gevoel. Deze stof ziet eruit als wol, maar is veel eenvoudiger te reinigen. En daarom biedt het u de mogelijkheid om te genieten van een klassiek ontwerp zonder veeleisend onderhoud.

U verkrijgt een nog interessanter resultaat als u diverse kleuren en modellen combineert. In onze Kelim collectie vindt u tevens kussenhoezen die de decoratie van een ruimte helemaal afmaken. Combineer de Kelim vloerkleden en kussenhoezen voor een stijlvolle uitstraling. Deze vloerkleden zijn het ideale complement voor het noodzakelijke contrast in omgevingen met een minimalistische stijl, waar meubels en achtergronden in vlakke kleuren, zoals wit of lichtgrijs overheersen. In onze collectie vindt u ongetwijfeld een Kelim vloerkleed dat bij uw inrichting past.

dagen
uren
min.
sec.
1 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN