Keukenkrukken
Krukken zijn de meest veelzijdige meubelstukken in huis, de voordelen zijn te veel om op te noemen. Maar laat u niet misleiden door het bescheiden voorkomen, het zijn comfortabele zitplaatsen en met spectaculaire ontwerpen. Hoewel ze zich aan iedere situatie aanpassen, is de keuken de plek die bij uitstek geschikt is voor dit meubelstuk, waarbij de keukenkrukken de populairste zijn. Ze kunnen gemaakt zijn van metaal of van hout, met of zonder gestoffeerde zitting, ze zijn hoe dan ook het perfecte complement om over extra zitplaatsen te beschikken zonder veel ruimte in te nemen.

Keukenkrukken

De keukenkrukken hebben een aantal speciale kenmerken waardoor ze aangepast kunnen worden aan de hoogte van de keukenbar, kookeiland of aanrecht. Ook moeten ze esthetisch gezien goed combineren met de huishoudelijke apparaten en de rest van het keukenmeubilair. Het is heel gebruiken dat de keukenstoelen worden vervangen door keukenkrukken, voornamelijk vanwege de ruimtebesparing.

Keukenkrukken, praktisch en comfortabel

Steeds meer keukens beschikken over een keukenbar of kookeiland. Uitermate geschikt voor een snelle maaltijd zonder de eetkamertafel te hoeven dekken. Want wat is er nu praktischer dan een snel ontbijt aan de keukenbar, zittend op onze keukenkrukken? Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest of comfortabel te zitten in de keuken. De keukenkrukken zijn er in diverse stijlen, modern of minimalistisch, afhankelijk van de stijl van de keuken. Eén van de populairste keukenkrukken is de metalen keukenkruk. Dit model is geschikt voor iedere gelegenheid en biedt een persoonlijke en originele uitstraling. De modellen en de eersteklas materialen zijn zeer geschikt voor gebruik in de keuken. De keukenkrukken dienen niet alleen maar een zitplaats te bieden, maar geven een ruimte ook een aangename sfeer. Geniet van de keuken en het is eenvoudig om deze ruimte je meest favoriete te maken. Om de keukendecroatie tot in detail te verzorgen, van de keukenaccessoires tot het meubilair, raden wij u aan om keukenkrukken te gebruiken die een speciale uitstraling geven en die de keuken de favoriete plek maken om gasten te ontvangen. Er zijn veel modellen krukken beschikbaar die ideaal zijn voor gebruik in de keuken: de bijzetkrukken die als opstapje kunnen worden gebruikt, de lage krukken die opgeborgen kunnen worden zonder veel ruimte in te nemen en zo optimaal de ruimte te benutten, en de hoge krukken zijn perfect voor informele bijeenkomsten om een aangename en informele sfeer te creëren. Gelukkig hebben we bij SuperStudio alle modellen beschikbaar.
dagen
uren
min.
sec.
24 resultaten
  • Directe levering
Kruk LINE
Kruk LINE
Vanaf: €86,15

-50%€172,30

toon artikel
108cm
40cm
48cm
Kruk Terek ®
Kruk Terek ®
Vanaf: €89,29

-40%€148,81

toon artikel
118.5cm
43cm
43cm
  • Directe levering
Kruk Tower ®
Kruk Tower ®
Vanaf: €121,71

-46%€225,13

toon artikel
108.5cm
53cm
57cm
Kruk WHING CLASSIC
Kruk WHING CLASSIC
Vanaf: €65,40

-50%€130,80

toon artikel
83-103cm
45cm
45cm
Kruk CRETA WOOD -PU-
Kruk CRETA WOOD -PU-
Vanaf: €45,82

-50%€91,63

toon artikel
47cm
49cm
36cm
Kruk ANTIQUE URAL H68 -Copper-
Kruk ANTIQUE URAL H68 -Copper-
Vanaf: €54,00

-55%€120,47

toon artikel
84cm
42cm
42cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN