SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Keukentafels

Indien uw huis niet beschikt over een eetkamer of voldoende ruimte voor het creëren van een zone voor ontbijt, lunch en diner, dan is een keukentafel de oplossing voor uw. Als u deze ook nog aanvult met keukenstoelen of -krukken, dan creëert u een unieke en praktische ruimte. En zo kunt u genieten van een fijn etentje met uw gezin, familie of vrienden.

Keukentafel

De keukentafel is het alternatief voor een een gewone eettafel. Dit wil niet zeggen dat ze minder praktisch of comfortabel zijn. Het tegenovergestelde is eerder waar, bij SuperStudio vindt u ongelooflijk design keukenmeubilair en met maximaal comfort.

Keukentafel, voor een Onderscheidende Eetkamer

Indien u op zoek bent naar een originele and onderscheidende eetkamer, dan is een keukentafel uit onze collectie de perfecte optie. Deze verschilt voornamelijk in afmeting en vorm van een eettafel. In onze collectie vindt u de keukentafel die het beste bij u past en met verschillende hoogtes. Wij bieden: hoge tafels om te gebruiken met in hoogte verstelbare krukken en ook krukken van dezelfde afmetingen, of tafels met een standaard hoogte, die gecombineerd kan worden met ieder type stoel.

Ook bieden wij keukentafels met diverse vormen: rond, vierkant of in de vorm van een bar, om een informele sfeer te creëren, maar zonder het comfort uit het oog te verliezen. Voor ruimtes met beperkte afmetingen kunt u kiezen voor tafels van 80 of 90 cm. Deze kunt u op iedere plek plaatsen en zo benut u de beschikbare ruimte optimaal. In keukens van standaard afmetingen, kan een tafel van 100 of 120 cm perfect geïntegreerd worden. Indien u beschikt over een grote ruimte, dan is een uitschuifbare tafel de perfecte optie om de ruimte ten volle te benutten.

Om de visuele esthetiek van het geheel niet te doorbreken, dient een meubelstuk gekozen worden dat perfect combineert met de inrichting van uw huis. U kunt kiezen uit tafels in Scandinavische, landelijke of industriële stijl, volledig van metaal gefabriceerd. Laat u inspireren door onze collectie keukenmeubilair en kies voor een praktische en aantrekkelijke keukentafel.

dagen
uren
min.
sec.
24 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN