SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Koffietafeltjes
Klein, laag, discreet, maar toch heel relevant: de koffietafel. Het moge duidelijk zijn: de grootte is niet van belang. Heeft de ideale afmetingen om met een paar personen een kopje koffie of thee of iets anders, te drinken. De koffietafel heeft een belangrijke rol als informele plek waar men samenkomt om te praten, te lachen en fijne momenten samen te beleven.

Koffietafel

Bij SuperStudio beschikken we over een ruime collectie, bestaande uit verschillende materialen, van hout tot polypropyleen, van glas tot kurk. In diverse vormen, structuren en ontwerpen. Creativiteit kent geen grenzen, maar dient zeker samen te gaan met bekoring. De grote variatie aan modellen heeft te maken met het feit dat het onze wens is dat u het perfecte model kunt vinden. Wat de inrichtingsstijl van uw huis, bar, restaurant of cafetaria dan ook is, u vindt bij ons zeker de koffietafel die zich aanpast aan uw wensen en die van uw gasten of klanten.

Een koffietafel met stijl

Dat is wat u vindt als u onze sectie koffietafeltjes bezoekt. Bent u een onvoorwaardelijke liefhebber van de designklassiekers? Dan kunt u kiezen voor een koffietafel Saarinen; de tafel Eileen Gray als u de voorkeur geeft aan een retrostijl; of de Blow Up van de gebroeders Campana, ontworpen voor de Italiaanse firma Alessi voor als u een meer gedurfde stijl wenst. De originele plaatsing van de basis van gekruiste metalen staven, is een tijdloze klassieker. Heeft u een voorliefde voor vintage, kies dan voor de Wagon, geïnspireerd op de karretjes waarin industrieel materiaal werd vervoerd, aan het einde van de 19e eeuw. Deze heeft wieltjes in plaats van poten, waardoor deze zeer gemakkelijk te verplaatsen is. Ook vindt u het complement voor bij de beroemdste zomer- en terrasstoel: de tafel Mexico. En andere tafels met een minimalistische stijl, zoals de Steel Box, een roestvrijstalen emmer, resistent, en met een onweerstaanbare futuristische look. Daarnaast zijn er nog de trolleys. Originele en fascinerende meubelstukken zoals de console Dama of de Toki, een echte blikvanger vanwege de gewelfde vormen. Of de koffietafel Champagne die de vorm van een champagnekurk nabootst en een verrassend effect geeft; of de Ilsión die lijkt op een in de lucht zwevend glazen tafelkleed. Het resultaat van onvergelijkbare visuele lichtheid. We kunnen nog doorgaan, maar misschien is het beter als u zelf alle mogelijkheden van onze catalogus ontdekt.
dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
66 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones