Decoratieve kroonkurken

Wij houden enorm van vernieuwende, grappige en gedurfde decoratie. Decoratie die een verrassend effect heeft en die een ruimte een speciale glans kan geven. In deze sectie bieden wij u een selectie decoratieve kroonkurken voor een onderscheidend en actueel tintje in uw huis of bedrijfsruimte.

Decoratieve kroonkurken

De decoratie met kroonkurken is een must in de hedendaagse trends. Er is dus geen excuus meer voor een saaie en effen muur. Deze metalen kroonkurken geven een nostalgisch gevoel en zijn ideaal voor een decoratie in vintagestijl.

Het zijn flessenkurken van bekende drankjes, bedrukt op eersteklas kwaliteit metaal. Ze hebben een indrukwekkende vintagestijl.

Decoratieve kroonkurken voor een decoratie met een grappige twist

De decoratieve kroonkurken zijn ideel om aan de wand op te hangen en zijn geschikt voor ieder type ruimte, zoals bijvoorbeeld de hal, de gang, de keuken, de eetkamer, de slaapkamer, de werkruimte, de badkamer, het balkon, maar ook voor een bedrijfsruimte of horecagelegenheid. Iedere plek is in wezen geschikt voor dit decoratieve element, om een mooie retro-look te verkrijgen. Ook zijn ze erg leuk om aan iemand kado te geven.

Het is zeker waar dat het de kleine details zijn die het onderscheid maken en de stijl van een ruimte definiëren. Met de bedrukte metalen decoratieve flessenkurken krijgt u gegarandeerd een innoverende en vintage uitstraling. Bovendien heeft u bij SuperStudio de keuze uit een ruime collectie met diverse modellen, zodat u alleen maar het model hoeft uit te kiezen dat het beste bij uw inrichting past.

Durf eens iets anders te doen met de wanddecoratie; de liefhebbers van deze drankjes zullen ze zeker direct herkennen. De decoratieve kroonkurken geven een frisse en actuele uitstraling aan uw huis of bedrijfsruimte. Ook kunt u een collectie samenstellen van alle modellen. Want wie kent niet de mythische Coca-Cola kroonkurk of de bekende biermerken?

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones