klik hier. OPMERKING: - Staal is een edelmetaal en kan daardoor natuurlijke roestplekken vertonen, die niet beschouwd worden als fabricagefout. De kruk is behandeld en gelakt speciaal om erosie en slijtage te voorkomen. - De afwerking van het metaal is een handmatig proces. Er kan daardoor verschil zijn in de afwerking tussen de ene en andere kruk, of ten opzichte van de productfoto´s. " />
 • Vintage Barkruk TEREK H76 ® -Vintage Colours-
 • Vintage Barkruk TEREK H76 ® -Vintage Colours-
 • Vintage Barkruk TEREK H76 ® -Vintage Colours-
 • Vintage Barkruk TEREK H76 ® -Vintage Colours-
 • Vintage Barkruk TEREK H76 ® -Vintage Colours-
 • Vintage Barkruk TEREK H76 ® -Vintage Colours-
 • Vintage Barkruk TEREK H76 ® -Vintage Colours-

Barkruk VINTAGE TEREK H76 ® -Vintage Colours-

Ref. WUX017
Beschikbare afwerkingen
€48,00
€110,35
-57%
Prijs INCLUSIEF BTW
€48,00
Selecteer een afwerking
Meer informatie tonen
veilige betaling
Bereken de verzendkosten
Product met pack-aanbieding

Materiaal

Staal

Afmetingen

Afmetingen
76 cm x 43 cm x 43 cm

437643
4,9 kg

Vintage barkruk, design en functionaliteit

 • Vintage barkruk geïnspireerd op één van de meest representatieve ontwerpen van de jaren 50.
 • Alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.
 • Industriële vintagestijl.
 • Beschikbaar in diverse kleuren.

De Vintage barkruk TEREK ® H76 -Vintage Colours-, is een onmisbaar element voor keuken, terras, bar of restaurant met een duidelijke retro- of minimalistische decoratie en met een industrieel aspect. Het is een weerspiegeling van het proces van het gebruik staalgalvanisatie-technieken om metalen meubels te maken.

Echter, de rechte lijnen en de eenvoudige vormen, zorgen ervoor dat deze barkruk zeer goed te verwerken is in diverse woonstijlen.

De barkruk kan roestplekken vertonen. Deze komen voort uit de natuurlijke evolutie van een edel metaal zoals staal en worden daarom niet als fabricagefouten beschouwd. In feite is het deze eigenschap die de barkruk een authentieke vintage uitstralin geeft. Bovendien is de barkruk behandeld en gelakt met een speciale glanzende hars, om erosie en kwaliteitsachteruitgang te voorkomen.

Vanwege het materiaal waar de barkruk van gemaakt is, kan deze roestplekken vertonen. Deze komen voort uit de natuurlijke evolutie van een edel metaal zoals staal en worden daarom niet als fabricagefout beschouwd. In feite is het deze eigenschap die de barkruk een echte vintgage uitstraling geeft. Bovendien is de barkruk behandeld en gelakt meet een speciale glanzende hars om erosie en slijtage te voorkomen. Als u meer modellen wilt bekijken die gebaseerd zijn op dit klassieke ontwerp, klik hier.

OPMERKING:

- Staal is een edelmetaal en kan daardoor natuurlijke roestplekken vertonen, die niet beschouwd worden als fabricagefout. De kruk is behandeld en gelakt speciaal om erosie en slijtage te voorkomen.

- De afwerking van het metaal is een handmatig proces. Er kan daardoor verschil zijn in de afwerking tussen de ene en andere kruk, of ten opzichte van de productfoto´s.

U kunt contact met ons opnemen over het product Vintage Barkruk TEREK H76 ® -Vintage Colours- door onderstaand formulier in te vullen.

Deel: Barkruk VINTAGE TEREK H76 ® -Vintage Colours-