SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Kunststof barkrukken
De kunststof barkruk is de beste optie voor in huis en is een belangrijk hulpmiddel in verschillende gelegenheden. Bij het inrichten van een ruimte is het belangrijk om te kiezen voor unieke en elegante details, hoewel we daarbij de praktische aspecten niet uit het oog moeten verliezen. In die zin gaat er niets boven het gebruik van een barkruk.

Kunststof barkruk

De kunststof barkruk is een eenvoudig en tegelijkertijd effectief alternatief dat eigenlijk in geen enkel huis mag missen. De mogelijkheden van dit meubelstuk zijn eindeloos, van opstapje om de hoogste plank van een keukenkastje te kunnen bereiken tot het gebruik in de badkamer.

Kunststof barkruk, het meest veelzijdige complement

Het gebruik van een kunststof barkruk is zeer gevarieerd, bijvoorbeeld in de badkamer, in de slaapkamer, in de keuken... ieder hoekje in huis is ideaal voor zo een praktisch en veelzijdig complement. Ook ideaal voor bedrijfsruimtes, want kunststof combineert met praktisch iedere stijl en de kruk is gemakkelijk te verplaatsen waardoor deze onnoemelijk veel gebruiksmogelijkheden heeft. De kunststof barkuk is ook geschikt voor gebruik in de woonkamer. De basiskleuren zoals zwart, wit of grijs combineren perfect met de rest van de decoratie en geven extra elegantie. Bovendien is het altijd praktisch om over extra zitplaats te beschikken. De keuken is de meest geschikte ruimte voor de kunststof barkruk. De hoge barkrukken zijn ideaal voor gebruik bij een hoge (bar)tafel en een laag krukje om als opstapje te gebruiken om bij de hoogste planken van de keukenkastjes te kunnen. De hele dag door wordt de badkamer continu gebruikt, en daardoor kan een kunststof barkruk als bijzetmeubel geschikt zijn, bijvoorbeeld om handdoeken op te leggen of om een intiem hoekje met een kaars te creëren. En als er kinderen in huis zijn, dan is een laag krukje ideaal zodat ze deze als opstapje kunnen gebruiken om een hogere plank in een kast te kunnen bereiken. Met de kunststof barkruk kunnen leuke en informele hoekjes in huis worden gecreëerd. Bijvoorbeeld een speelhoekje voor de kinderen of een leeshoekje voor de volwassenen. De hoge krukken zijn ideaal voor de keuken of eetkamer. En de lage krukjes zijn zeker niet minder glamorous, want ze zijn van zichzelf aantrekkelijk met originele en aantrekkelijke vormen. De kunststof barkruk is niet alleen bedacht om maximaal gebruik te maken van de ruimte, maar ook om te gebruiken als bijzetmeubilair, in veel gevallen belangrijk en noodzakelijk. Plaats de krukken op strategische puntn voor een moderne en uitstraling.
dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
28 resultaten
Kruk DISCO
Metalen barkrukken
Kruk DISCO Vanaf: €44,00

-48%€84,05

toon artikel
Aanbieding
hoogte78-99cm
breedte46cm
diepte42cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones