SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Kussen en Deken in 1

Kussens zijn een belangrijk onderdeel in ons dagelijks leven om diverse redenen. Behalve het extra comfort dat ze bieden, definiëren ze ook de stijl van een ruimte. Er zijn duizend-en-een verschillende stijlen kussenhoezen. We zouden kunnen zeggen dat alles wel al is uitgevonden, tot nu toe... We presenteren u een nieuw product dat zowel thuis als op reis essentieel zal worden: kussen en deken in 1.

Kussen en deken in 1

Alle kussens hebben dezelfde functie: ze geven extra comfort op een bank, fauteuil of bed. Wat anders is aan de kussen en deken in 1, is dat deze uitgevouwen kan worden en als deken gebruikt kan worden, bijvoorbeeld voor koude winterdagen.

Kussen en deken in 1, een nieuw tijdperk in textiel

Met de kussen en deken in 1 wordt een nieuw tijdperk geopend in de wereld van textiel. Met dit accessoire kunt u optimaal genieten van uw bank of bed. En als u het koud heeft, hoeft u niet eens op te staan om een deken uit de kast te pakken. U hoeft alleen maar de ritssluiting te openen en de deken uit te vouwen die zich binnenin de hoes bevindt.

Geeft u de voorkeur aan een kampeervakantie in de natuur in plaats van een hotel met alle gemakken? Dan is de kussen en deken in 1 ideaal voor u. Gebruik het kussen voor extra comfort tijdens de reis, in auto, trein of vliegtuig. En als u op de bestemming aankomt, vouwt u deze uit zodat u in de tent een lekker warme deken heeft zodat u ´s nachts niet wakker wordt van de kou.

De buitenkant is gemaakt van linnen, waardoor deze zacht en aangenaam aanvoelt. Bij SuperStudio heeft u de keuze uit verschillende kleuren kussen en deken in 1, zodat u de kleur kunt kiezen die het beste bij uw inrichting past. Kies een kussen in rood, crème, blauw, geel of bruin en geniet van optimaal comfort met een mooi design.

dagen
uren
min.
sec.