Kussens met tekst

Een design kussen met tekst is een essentieel element in ieder huis. Uw huis is de plek waar u de dagelijkse stress kunt afschudden en waar u kunt uitrusten. Thuis staat synoniem voor comfort en daarom zijn de comfortverhogende details erg belangrijk. Decoratieve kussens zijn een eenvoudig en tegelijkertijd veelzijdig element. En dankzij de vele beschikbare kleuren, stijlen, texturen en prints bieden ze eindeloze mogelijkheden. In de catalogus van SuperStudio hebben we bijna 300 verschillende modellen kussenhoezen beschikbaar.

Kussen met tekst

Het maakt niet uit of uw inrichtingsstijl klassiek, minimalistisch, modern, barrok, pop of jaren 60 stijl is en welke kleuren overheersen: okertinten, felle kleuren, contrasterende kleuren, Total White, of grijstinten. U vindt altijd een bij uw stijl passend sierkussen. En wanneer u van stijl wilt veranderen, hoeft u alleen maar de kussenhoes te verwijderen en te vervangen door een nieuwe. Kussenhoezen zijn in alle opzichten comfortabele accessoires.

In deze sectie focussen wij op een speciaal model, te weten het kussen met tekst. Wij beschikken over talrijke modellen, in verschillende afmetingen en met diverse teksten, van romantische, tot grappige en gedurfde, zodat u altijd een tekst kunt vinden die bij u past. Ook is het een leuk kado voor een speciale gelegenheid of om een voor u inspirerende tekst uit te kiezen. Bovendien zijn ze ook nog eens praktisch en gerieflijk.

Er is geen beter gevoel dan thuiskomen na een lange werkdag en te relaxen op de bank, favoriete fauteuil of in bed. Kussens verhogen het aangename gevoel en bovendien zijn het omisbare decoratieve elementen om de stijl van een ruimte te definiëren. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat dit type kussens combineert met vrijwel iedere stijl.

Aanbevelingen voor de decoratie met een kussen met tekst

Met sierkussens kunt u op eenvoudige wijze een woonkamer, slaapkamer, terras of ander relaxhoekje opvrolijken. Bovendien zorgen ze voor een gezellige sfeer en een aantrekkelijke uitstraling. Dit is echter niet altijd even eenvoudig. Het gaat namelijk niet alleen om het kiezen van kleuren en bedrukkingen, maar ook om het bewaren van de eenheid en het evenwicht tussen alle kussens.

De hoeveelheid kussens en het formaat kunnen verschillend zijn, afhankelijk van de plek waar u ze wilt gebruiken. Het is bijvoorbeeld beter om niet teveel kussens op het bed te leggen. Tussen drie en vijf is in dit geval ideaal. Combineer neutrale kleuren die bij het dekbedovertrek passen, of met een opvallende bedrukking. Voor de zitbank geldt dezelfde regel. De hoeveelheid is afhankelijk van de afmeting. Heeft u een tweezitsbank, dan gebruikt u tussen drie en vijf kussens. Heeft u een driezitsbank, dan kunt u tot zeven kussens plaatsen. En als het een hoekbank is, dan dient u iedere kant te zien als een aparte bank. Een oneven aantal kussens is visueel gezien altijd aantrekkelijker. En hetzelfde geldt voor het combineren van verschillende vormen, zoals vierkante en rechthoekige kussens.

Gebruik voor stoelen slechts één kussen, bij voorkeur in verticale positie. Voor een bank hangt het af van de stijl. Een moderne bank heeft genoeg aan één of twee kussens, zodat het meubel zichtbaar blijft. Als het een houten bank is in landelijke of Shabby Chic stijl, dan kunt u meer gebruiken.

En bedenk dat het gaat om een persoonlijke keuze. De sierkussens zijn doorslaggevend voor het definiëren van het karakter van een ruimte.

dagen
uren
min.
sec.
2 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN