SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Kussens Dierenprint

In deze sectie focussen we op de kussens met dierenprint. Een onmisbaar element in het huis van een dierenliefhebber. Er is tenslotte geen beter gevoel dan thuiskomen na een lange werkdag en heerlijk te relaxen op de bank, onze favoriete fauteuil of in bed. En vaak krijgen we dan gezelschap van onze geliefde viervoeters.

Kussens met dierenprint

Uw huis is de plek die uw persoonlijkheid en liefhebberijen weergeeft, maar staat ook synoniem voor comfort. En hier mogen de sierkussens niet ontbreken. Het is een eenvoudig en tegelijkertijd veelzijdig en comfortverhogend element. Dankzij de de grote keuze in kleuren, prints, stijlen en texturen, bieden kussenhoezen eindeloze mogelijkheden voor iedere smaak en stijl.

Kussens zijn bovendien onmisbare onderdelen voor de decoratie van een ruimte. Als u een dierenliefhebber bent, dan vindt u zeker een geschikte optie tussen de bijna 300 verschillende modellen kussenhoezen. Van foto´s van lieve puppy´s met een witte achtergrond tot abstracte dierenafbeeldingen. Ook zijn er kussens in 3D vorm en met grappige prints. Of kussens met letters die ontzettend leuk zijn voor de kleintjes om woorden mee te vormen.

Hoe de inrichting van uw huis ook is, u vindt in de catalogus van SuperStudio zeker een kussenhoes die past bij uw stijl. En als u de decoratie wilt veranderen, dan hoeft u alleen maar de hoes te verwijderen en deze te vervangen door een nieuwe.

Kussens met dierenprint om uw huis met stijl te decoreren

In dit onderdeel willen wij u enkele tips geven wat betreft de basisregels voor een perfecte decoratie met kussens. Sierkussens zorgen voor levendigheid, en dragen bij aan het creëren van een aantrekkelijke en gezellige sfeer in huis. Maar wanneer we eenmaal de kleuren en prints hebben uitgezocht, is het belangrijk om een goede balans te vinden in alle elementen.

Het is altijd beter om niet te overdrijven, en daarom adviseren wij om tussen drie en vijf kussens te gebruiken. Dit geldt zowel voor het bed als voor de bank. Echter, als het gaat om een 3-zitsbank dan kunt u tot 7 kussens gebruiken. Heeft u een L-vormige bank, dan dient u iedere zijde als aparte bank te beschouwen. Over het algemeen is het mooier om een oneven aantal kussens te gebruiken en in verschillende vormen, bijvoorbeeld het combineren van vierkante of rechthoekige kussens met 3D-vormen.

Voor stoelen raden wij aan om slechts één kussen te gebruiken, bij voorkeur in verticale positie. En als u kussens op een bankje wilt leggen, zeker als deze vintage stijl is, dan kunt u meer kussens plaatsen. Het is natuurlijk altijd een persoonlijke keuze, want uiteindelijk zijn de sierkussens een essentieel onderdeel om het karakter van een ruimte te definiëren..

dagen
uren
min.
sec.
46 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN