SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Kussens Landen

Sierkussens mogen in geen enkel huis ontbreken. Uw huis is de plek die het meest van uzelf laat zien, maar staat ook synoniem voor comfort. Alle details die zorgen voor meer comfort, zijn belangrijk. Bijvoorbeeld, met een zo eenvoudig maar tegelijkertijd veelzijdig element als decoratieve kussens. Dankzij de enorme diversiteit in stijlen, texturen, kleuren en bedrukkingen, bieden onze kussenhoezen onnoemelijk veel mogelijkheden.

Kussens met vlaggen

Hoe de decoratie van uw huis ook is, u vindt bij SuperStudio ongetwijfeld uw ideale sierkussen. Want onze collectie bevat bijna 300 verschillende modellen kussenhoezen. En wanneer u van stijl wilt veranderen, hoeft u alleen maar de hoes te verwijderen en te vervangen door een nieuwe. Het zijn in alle opzichten gemakkelijke en behaaglijke accessoires.

In deze sectie focussen we ons op de kussens met vlaggen, één van de huidige trends. Reis over de wereld zonder van uw bank op te staan. Kies uw bestemming uit de kussens met vlaggen en iconische monumenten uit diverse landen. Er is geen beter gevoel denkbaar dan thuiskomen na een lange werkdag en uit te rusten op de bank, uw favoriete fauteuil of in bed. Laat u fantasie de vrije loop en fantaseer over verre bestemmingen of haal herinneringen op van uw reizen.

Kussens zijn onmisbare decoratieve elementen om de stijl van een ruimte te definiëren. De mogelijkheden zijn eindeloos, want u vindt in onze catalogus veel verschillende opties. U kunt dit type kussenhoezen combineren met verschillende interieurstijlen. Ze zijn er in kleurrijke designs of afbeeldingen in zwart/wit van de Eiffeltoren in Parijs, het Vrijheidsbeeld in New York of de London Tower Bridge.

Adviezen voor een perfecte decoratie

Sierkussens zijn heel geschikt om een relaxhoekje in huis levendiger te maken. Bovendien dragen ze bij aan het creëren van een esthetisch aantrekkelijke en gezellige sfeer. Het is echter niet altijd even gemakkelijk de kleuren en prints te combinerenm want het evenwicht tussen alle elementen is even belangrijk.

Het ideale aantal kussens is tussen drie en vijf, want het is belangrijk niet te overdrijven. Voor de slaakamer kunt u neutrale kleuren kiezen die goed combineren met het dekbedovertrek, of met opvallende prints. Voor op de bank hangt het aantal af van de afmetingen van bank, hoewel in algemeen geldt dat tussen 5 en 7 kussens een goed aantal is. Heeft u een hoekbank, dan dient u iedere zijde als een aparte bank te beschouwen. In het algemeen is een oneven aantal kussens visueel gezien beter dan een even aantal. Ook kunt u verschillende vormen combineren, zoals bijvoorbeeld vierkante en rechthoekige kussens.

Voor stoelen raden wij aan om slechts één kussen te gebruiken, bij voorkeur in verticale positie. En als u kussens op een bankje wilt leggen, zeker als deze vintage stijl is, dan kunt u meer kussens plaatsen. Het is natuurlijk altijd een persoonlijke keuze, want uiteindelijk zijn sierkussens een essentieel onderdeel om het karakter van een ruimte te definiëren..

dagen
uren
min.
sec.
6 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN