Ladekastjes

Er is geen nuttiger meubelstuk dan een ladekastje of commode. Het is het bijzetmeubilair bij uitstek, dat beschikt over laden vanaf de bovenkant tot de onderkant. Normaalgesproken worden ladekastjes of commodes gebruikt om kleding te bewaren, of persoonlijke spulletjes. Een ladekastje of commode kan in ieder soort ruimte worden geplaatst, en in het bijzonder in de slaapkamer en kinderkamer.

Ladekastjes

Ladekastjes passen zich aan aan iedere persoon, zijn/haar kleding of de ruimte om het opruimen gemakkelijker te maken. SuperStudio beschikt over diverse stijlen en afmetingen. Ideaal om te gebruiken in de slaapkamer, woonkamer of de hal. Zo creëert u niet alleen stijl, maar geeft u ook persoonlijkheid aan een perfect geordende ruimte.

Ladekastjes en commodes, een opgeruimd huis met persoonlijkheid

Bij SuperStudio beschikken we over een collectie ladekastjes in diverse stijlen: modern, vintage, eenvoudig. En daarom is er voor iedereen wel een ladekastje te vinden dat aan de behoeften voldoet. Commodes met metalen of houten afwerking, afhankelijk van het effect dat u wilt verkrijgen in combinatie met de decoratie en de overige meubels in de ruimte.

Ladekastjes zijn bijzonder handig en vormen een goede oplossing voor opbergproblemen in huis. Ze zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken, ze zijn er in verschillende hoogtes. Sommigen kunnen zelfs onder het bureau worden geplaatst. De laden van de commodes hebben diverse afmetingen om verschillende artikelen te kunnen bewaren en zodat u ieder type voorwerp een eigen plek kunt geven. Dit zo veelzijdige meubel is beschikbaar met diverse karakteristieken en is tevens een decoratief element. U kunt de ladekastjes gebruiken als nachtkastje, of als afscheiding om verschillende ruimtes te markeren, als commode of make-uptafel, voor het aankleedkussen om de babay te verschonen, of om de hal op te vrolijken met een vintage of retro look.

SuperStudio nodigt u uit om de ladekastjes te ontdeken, de diverse modellen te leren kennen en te profiteren van dit veelzijdige meubelstuk. U zult verbaasd zijn over de potentie van de commodes.

dagen
uren
min.
sec.
1 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN