Ladekastjes

Er is geen nuttiger meubelstuk dan een ladekastje of commode. Het is het bijzetmeubilair bij uitstek, dat beschikt over laden vanaf de bovenkant tot de onderkant. Normaalgesproken worden ladekastjes of commodes gebruikt om kleding te bewaren, of persoonlijke spulletjes. Een ladekastje of commode kan in ieder soort ruimte worden geplaatst, en in het bijzonder in de slaapkamer en kinderkamer.

Ladekastjes

Ladekastjes passen zich aan aan iedere persoon, zijn/haar kleding of de ruimte om het opruimen gemakkelijker te maken. SuperStudio beschikt over diverse stijlen en afmetingen. Ideaal om te gebruiken in de slaapkamer, woonkamer of de hal. Zo creëert u niet alleen stijl, maar geeft u ook persoonlijkheid aan een perfect geordende ruimte.

Ladekastjes en commodes, een opgeruimd huis met persoonlijkheid

Bij SuperStudio beschikken we over een collectie ladekastjes in diverse stijlen: modern, vintage, eenvoudig. En daarom is er voor iedereen wel een ladekastje te vinden dat aan de behoeften voldoet. Commodes met metalen of houten afwerking, afhankelijk van het effect dat u wilt verkrijgen in combinatie met de decoratie en de overige meubels in de ruimte.

Ladekastjes zijn bijzonder handig en vormen een goede oplossing voor opbergproblemen in huis. Ze zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken, ze zijn er in verschillende hoogtes. Sommigen kunnen zelfs onder het bureau worden geplaatst. De laden van de commodes hebben diverse afmetingen om verschillende artikelen te kunnen bewaren en zodat u ieder type voorwerp een eigen plek kunt geven. Dit zo veelzijdige meubel is beschikbaar met diverse karakteristieken en is tevens een decoratief element. U kunt de ladekastjes gebruiken als nachtkastje, of als afscheiding om verschillende ruimtes te markeren, als commode of make-uptafel, voor het aankleedkussen om de babay te verschonen, of om de hal op te vrolijken met een vintage of retro look.

SuperStudio nodigt u uit om de ladekastjes te ontdeken, de diverse modellen te leren kennen en te profiteren van dit veelzijdige meubelstuk. U zult verbaasd zijn over de potentie van de commodes.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
14 resultaten
  Nachtkastje FERSA
  Nachtkastjes
  Nachtkastje FERSA€140,75

  -57%€323,74

  toon artikel
  Aanbieding
  hoogte60cm
  breedte40cm
  diepte38cm
   Commode DOUBLE STRIPES
   Ladekastjes
   Commode DOUBLE STRIPES€601,72

   -57%€1.383,97

   toon artikel
   Aanbieding
   hoogte133cm
   breedte107cm
   diepte40cm
    Commode DIVA -5 Laden-
    Ladekastjes
    Commode DIVA -5 Laden-€210,55toon artikel
    laatste eenheden!
    hoogte117cm
    breedte61cm
    diepte40cm
     Commode NORDIK
     Ladekastjes
     Commode NORDIK€202,58toon artikel
     laatste eenheden!
     hoogte118cm
     breedte61cm
     diepte40cm
      Commode DIVA -3 Laden-
      Ladekastjes
      Commode DIVA -3 Laden-€168,41toon artikel
      laatste eenheden!
      hoogte76cm
      breedte80cm
      diepte40cm
       Ladenkast ARC 60
       Ladekastjes
       Ladenkast ARC 60€84,75toon artikel
       laatste eenheden!
       hoogte57cm
       breedte60cm
       diepte44cm
       Pagina /
       BEKIJK MEER PRODUCTEN

       Meld u aan!

       coupon

       Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

       *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

       Bedankt voor uw aanmelding
       Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

       Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

       Valoraciones

       ?