SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Lage barkrukken

Er is geen praktischer meubel denkbaar dan krukken en barkrukken. Ideaal om rond een tafel te plaatsen voor een samenzijn met familie of vrienden, genietend van een goed maal. De lage barkruk is een onmisbaar bijzetmeubel voor iedere soort ruimte. Dit meubelstuk maakt het mogelijk om meer personen rond een tafel te plaatsen zonder meer ruimte dan noodzakelijk te benutten. Daarom is dit het perfecte complement zowel voor thuis als voor bedrijfsruimtes.

Lage barkruk

Nooit meer problemen met gebrek aan zitplaatsen of ruimte. De lage barkruk is de ideale oplossing voor ruimteproblemen en zal u meerdere malen uit een situatie redden. De veelzijdigheid maakt de lage barkruk een noodzakelijk en praktisch meubelstuk.

Lage barkruk, veelzijdigheid en comfort voor uw huis

De meest veelzijdige zitplek biedt diverse voordelen. Ze besparen ruimte en bieden de mogelijkheid om vrienden in huis uit te nodigen ook al wonen we klein. De lage barkruk is praktischer dan een stoel, want ze kunnen gemakkelijk in een hoekje worden geplaatst als ze niet nodig zijn, en veel modellen zijn stapelbaar. De barkrukken hebben eindeloos veel gebruiksmogelijkheden en als we ze niet ergens kunnen opbergen, kunnen ze ook gebruikt worden bij een bijzettafeltje om op deze manier een informele stijl te creëren. Familiebijeenkomsten en informele etentjes met lage barkrukken, geven een speciale sfeer en bootsen perfect de sfeer in een bar na.

Een lage barkruk is niet alleen voor volwassenen, maar is ook leuk voor de kleintjes. Scenes van volwassenen nabootsen is iets wat kinderen ontzettend leuk vinden en de lage barkruk is niet alleen geschikt om na te spelen wat ze willen, maar ze kunnen ook gebruikt worden als opstapje om iets uit een kast te pakken waar ze anders niet bij kunnen.

Het meest gebruikte materiaal is metaal of staal voor een industriële uitstraling, ideaal voor moderne ruimtes. De lage barkruk is ideaal voor gebruik in horecagelegenheden, bij uitstek plekken waar veel mensen samenkomen. Hoewel het een veelzijdig en praktisch meubel is, is het comfort van uw klanten niet uit het oog verloren. Het is een goedkope en duurzame optie om een ruimte op een praktische wijze te meubileren.

Bij SuperStudio beschikken we over een ruimte collectie lage barkrukken, voor iedere situatie. Het perfecte en meest gebruikte alternatief voor stoelen zowel thuis als in horecagelegenheden of bedrijfsruimtes. Met de meest originele vormen en ontwerpen, van kunststof met houten poten, van metaal of hout, de lage barkruk biedt een wereld van mogelijkheden.

dagen
uren
min.
sec.
15 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN