Creatieve Verlichting

De letters met licht zijn trend op het gebied van decoratie. Vanwege de onweerstaanbare vintage look, het industriële karakter of omdat ze bijdragen aan het creëren van een warme en aangename sfeer. Om welke reden dan ook, ze zijn hip, trendy en het nieuwste op het gebied van interieurdesign en woondecoratie.

Letters met licht

In onze sectie creatieve verlichting vindt u een grote keuze aan formaten, materialen en combinaties. Van kunstof of metaal. Wit, rood of met een mooie vintage afwerking van verouderd ijzer. Er zijn letters of volledige woorden met licht. Er zijn liefsdesverklaringen, symbolen zoals het apenstaartje, sterren, pijlen en zelfs een hípster snor. Tevens beschikken wij over grappige flamingos, cactussen en nog veel meer decoratieve figuren. Ook leuk zijn de verlichte tekstborden waarop u zelf een boodschap kunt samenstellen.

U ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos. En bij SuperStudio kunnen we deze betoverende trend niet zomaar voorbij laten gaan. De letters met licht zijn overal te vinden, en de woontijdschriften staan er bol van. Ze zijn een must geworden op ieder evenement of feestje.

Letters met licht voor een vleugje glamour in uw huis

Ze doen ons denken aan de ouderwetse reclameborden die gebruikt werden voor het aankondigen van theater- en musicaluitvoeringen en filmpremières in de grote steden. Deze nostalgische sfeer maakt dat dat de letters met licht een tijdloze elegantie overbrengen.

De letters met licht brengen ons naar de het glorieuze tijdperk van de Hollywood-sterren. De letters met licht verwijzen naar het glorieuze tijdperk van de Hollywoodsterren, waarvan de stijl voor altijd is vastgelegd als een onweerlegbaar onderscheidend teken. In onze ruime catalogus vindt u ongetwijfeld de creatieve verlichting die perfect bij u en uw inrichting past.

Het is belangrijk dat de letters met licht die u uitkiest, goed integreren met de persoonlijkheid van uw huis. Het voordeel is dat u ze overal kunt plaatsen: in de woonkamer, keuken, slaapkamer… Ze geven een mooie authentieke vintage uitstraling, dankzij de bruine metalen structuur die een roesteffect nabootst en combineert met praktisch iedere kleurtoon.

De letters met licht zijn een fantastisch complement voor de koude wintermaanden, als de dagen korter zijn en we wel wat extra licht kunnen gebruiken. In het voorjaar en de zomer kunnen ze ook heel goed buiten worden gebruikt. Ze zijn geschikt voor zowel de decoratie in huis als in een bedrijfsruimte. En geven stijl en extra verlichting aan een ruimte. Kortom, ideale decoratieve elementen voor ieder type ruimte, ook voor kunststudio´s en designruimtes.

dagen
uren
min.
sec.