Metalen barkrukken
Voorbij zijn de oude ongemakkelijke en onopvallende barkrukken van weleer. Onze metalen barkrukken hebben een essentie die opvalt in het gehele vertrek. Daarom is het het perfecte decoratieve element voor zowel binnenshuis als in een horecagelegenheid. Onze metalen barkrukken zijn niet alleen comfortabel, maar ook geïnspireerd op de meest invloedrijke ontwerpen van de 20e eeuw. En daardoor is het heel gemakkelijk om aantrekkelijke en elegante ruimtes te creëren in combinatie met hoge tafels.

Metalen barkruk

Naast de functionaliteit en het comfort die deze krukken bieden, is het een perfect item om een industriële stijl te creëren in ons huis of bedrijfspand. Hierdoor zijn deze barkrukken favoriet in veel horecagelegenheden. Het gemak van schoonmaken en de kleine opslagruimte zijn ongetwijfeld twee van de sterke punten.

Metalen barkruk, comfort en functionaliteit

Het functionele en ergonomische ontwerp van de metalen barkrukken biedt een perfect comfort voor de klant die wil genieten van een drankje aan de bar of die wil profiteren van een ruimte in de keuken bij hem thuis. Voor SuperStudio is het comfort van onze gebruikers enorm belangrijk. Onze collectie metalen barkrukken is zeer gevarieerd en wij beschikken over diverse modellen die gebruikt kunnen worden in verschillende inrichtingsstijlen. Van de minimilastische stijl voor moderne en stijlvolle ruimtes en moderne omgevingen, barkrukken met rechte lijnen en een elegante uitstraling, retro barkrukken voor restaurants in jaren 50 stijl tot designkrukken met traditionale lijnen voor liefhebbers van de landelijke stijl. De combinaties van het gebruikte materiaal voor de metalen barkrukn geven een prachtig resultaat en er zijn verschillende structuren gecreëerd: verchroomde structuur met zitting van gegoten aluminium, structuur van aluminium met zitting van imitatieleer, verchroomde structuur met houten zitting... de mogelijkheden zijn eindeloos. En als laatste hoeft u alleen nog maar te kiezen of u een barkruk met of zonder rugleuning wilt. Kies de meest geschikte metalen barkruk voor uw huis of horecaruimte en u creëert hiermee een benijdenswaardige industriële sfeer.
dagen
uren
min.
sec.
39 resultaten
 • Directe levering
Barkruk VENICE
Barkruk VENICE
Vanaf: €82,69

-50%€165,38

toon artikel
86-107cm
43cm
47cm
 • Directe levering
Kruk LINE
Kruk LINE
Vanaf: €86,15

-50%€172,30

toon artikel
108cm
40cm
48cm
  Kruk Terek ®
  Kruk Terek ®
  Vanaf: €89,29

  -40%€148,81

  toon artikel
  118.5cm
  43cm
  43cm
  • Directe levering
  Kruk Tower ®
  Kruk Tower ®
  Vanaf: €121,71

  -46%€225,13

  toon artikel
  108.5cm
  53cm
  57cm
   Kruk SHELBY
   Kruk SHELBY
   Vanaf: €140,99

   -50%€281,95

   toon artikel
   85cm
   50cm
   50cm
   Pagina /
   BEKIJK MEER PRODUCTEN