SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Metalen wandplaten met bedrukking

SuperStudio beschikt over een ruime collectie metalen wandplaten met bedrukking in vintagestijl. In totaal vindt u bijna 300 verschillende modellen in diverse afmetingen en met allerlei bedrukkingen.

Metalen wandplaten

Ze zijn ideaal om aan de wand te hangen, of aan een deur of raam, maar tevens kunt u ze plaatsen op wandrekken, schoorsteenmantels, kasten etc. Het is een klein accessoire dat gelijk de muren van uw huis, bar, restaurant of cafetaria levendiger maakt.

In onze collectie metalen wandplaten vindt u persoonlijkheden zoals Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elvis Presley, James Dean of Bob Marley. Striphelden, reclameborden van Damm bier, Jack Daniel’s whiskey of de onweerstaanbare Coca Cola reclame. Er zijn vlaggen, afbeeldingen van steden, Vespa de beroemdste Italiaanse scooter, en de mythische Amerikaanse Route 66. Wandplaten van pin-ups getekend door bekende schilders,  fruit, auto´s en zelfs oude aanplakbiljetten van de "Feria de Sevilla".

Met zoveel variatie is het onmogelijk om niet eentje te vinden die combineert met de rest van de decoratie. Het probleem is meer het tegenovergestelde: een keuze moeten maken uit zoveel fantastische wandplaten.

Metalen wandplaten in vintagestijl

De metalen wandplaten stralen iets nostalgisch uit, van lang voorbije tijdperken, toen posters, reclame, aankondigingen en ander publicitair materiaal, nog werden gestanst op zwaar materiaal. Deze authentieke vintage look maakt het een ideaal item om een retro tintje aan een ruimte te geven.

De liefhebbers van dit type decoratieve wandplaten waarderen juist dit verouderde effect. Daarom wordt op de randen van veel van onze metalen wandplaten dit roestige en natuurlijke slijtage-effect nagebootst. Dat ze kleine afwijkingen vertonen, maakt ze juist nog aantrekkelijker.

Wanneer u een wand wilt decoreren met metalen wandplaten, is het belangrijk om de samenhang met de rest van de decoratieve elementen te bewaren. Ondanks de kleine afmetingen, kan het intense karakter de algemene stijl van een ruimte beïnvloeden.

U kunt ook diverse afmetingen en afbeeldingen combineren, zonder te overdrijven in de compositie. Creëer een warme omgeving, een originele verdeling, maar laat de wanden ademen door niet te veel wandplaten dicht bij elkaar op te hangen. Of kies voor één enkele wandplaat en hang deze op een centraal punt in de kamer. Het is belangrijk dat deze goed combineert met de kleuren die overheersen in het vertrek. Op deze manier verdiept u de kleurtonen van de ruimte.

De metalen wandplaten geven een magisch effect op een effen en lege muur. Ook is het een origineel en leuk kado.

dagen
uren
min.
sec.
185 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN