SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Meubelstickers

We willen allemaal wel eens de decoratie en stijl van ons meubilair vernieuwen. Vooral omdat de mode nu eenmaal verandert en er nieuwe inrichtingsstijlen worden geïntroduceerd. Met de decoratieve meubelstickers kunt u heel eenvoudig het meubilair veranderen. U kunt kiezen uit diverse kleuren, van glanzend wit tot zwart, of in diverse houttinten. De decoratieve meubelstickers zijn de ideale oplossing om meubels te vernieuwen. Ook zijn ze geschikt om als behang te gebruiken om op deze manier een gedurfde look aan een ruimte te geven.

Decoratieve meubelstickers

Decoratieve meubelstickers zijn bijzonder effectief en ideaal voor keukens. Hierdoor is het mogelijk om de keuken te veranderen zonder veel tijd en geld te investeren. De decoratieve meubelstickers bieden een eenvoudige en praktische oplossing om de decoratie van uw huis te veranderen. De kleurtonen zijn perfect voor keukenkastjes, maar ook om glans te geven aan de muren in de woonkamer of slaapkamer.

Decoratieve meubelstickers en een verandering van stijl

De decoratieve meubelstickers worden geleverd op een rol en met grote lengte. Daardoor kan de exacte benodigde afmeting uitgeknipt worden om ze op ieder gewenst oppervlak te kunnen plakken. Ze kunnen gemakkelijk geknipt worden in de vorm van het meubel om op deze manier maximaal van het materiaal te profiteren.

Om een wand te bedekken, dient u over diverse rollen te beschikken om ze in verticale banden te kunnen plaatsen. Hoe hoog het plafond ook is, de lengte is altijd voldoende om één verticale band van boven naar beneden te kunnen plaatsen, zonder te hoeven knippen.

Een ander voordeel van deze stickers is dat ze eenvoudig te verwijderen zijn. Dus als u opnieuw van stijl wilt veranderen, hoeft u alleen maar de sticker te verwijderen en een nieuwe uit te zoeken. Op deze manier kunt u eenvoudig, goedkoop en snel van kleur en stijl veranderen.

De stickers die de natuurlijke houtnerf nabootsen, geven een landelijk of Scandinavisch effect. Deze passen bijzonder goed in omgevingen in minimalistische stijl. Indien u een boekenrek, kast of zelfs de muren van een andere look wilt voorzien, dan hoeft u alleen maar deze decoratieve meubelstickers te knippen en te plakken.

dagen
uren
min.
sec.