SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Decoratieve miniatuurstoelen

Wie zegt dat je niet kunt decoreren met miniatuurstoelen? Als sinds langere tijd worden deze niet alleen maar gebuikt voor het meubileren van poppenhuizen. Sommigen hebben zelfs zo´n spectaculair design dat ze op zichzelf al een uniek object en een kuntstwerk vormen. De modellen van de beroemdste design klassiekers gemaakt door de meesters op het gebied van meubelontwerp, zijn nu ook beschikbaar in miniatuur uitvoering.

Miniatuurstoelen

De miniatuurstoelen zijn een uitstekende optie voor een elegante en onderscheidende decoratie van uw huis. Deze meubelstukken zijn zo uniek en speciaal dat ze niet alleen onderscheidend zijn in de standaardversie, maar ook in de kleinere uitvoering.

Miniatuurstoelen, design klassiekers in mini uitvoering

De design liefhebbers hebben geluk want bij SuperStudio hebben we de meest emblematische miniatuurstoelen voor een geweldige prijs. De Eames stoelen, die de modellen DSW, DSR en de schommelstoel bevatten, van Charles y Ray Eames, de stoel Tolix A van Xavier Pauchard, de Chaise Longue van Le Corbusier, de Ball Chair van Eero Aarnio, de Panton Chair van Verner Panton, de Tulip van Eero Saarinen, de Wassily van Marcel Breuer, de Wishbone van Hans Wegner, de Bertoia van Harry Bertoia, de Masters van Philippe Starck of het model Barcelona van Mies van der Rohe. We bieden je een aantal miniaturen om aan je passie voor de design klassieker uit de geschiedenis van het meubelontwerp te voldoen. Perfect om in een wandrek of o peen meubel te plaatsen en zo de geschiedenis van design in huis te halen.

Deze miniatuurstoelen geven niet alleen een vleugje glamour aan uw huis. Ze zijn tevens een decoratief design object dat een moderne uitstraling geeft. Geef uw huis of bedrijfsruimte een onderscheidend tintje met onze decoratieve miniatuurstoelen. Met deze miniatuur meubels wordt voornamelijk aangetoond dat op het gebied van design het formaat niet van belang is.

dagen
uren
min.
sec.
6 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN