Decoratieve Miniatuur Stoelen

De miniatuurstoelen hebben een lange traditie in de decoratie van poppenhuizen. Maar waarom zouden niet ook gebruikt kunnen worden als decoratieve figuren in ons eigen huis? Want sinds een aantal decennia, hebben de meest beroemde stoelen ontworpen door de grootse designontwerpers hun eigen miniatuuruitvoering. En sommige van deze mini-stoelen zijn opzichzelf al een kunstwerk.

Miniatuurstoelen

Miniatuurstoelen zijn uitstekende decoratieve opties om een ruimte een elegante en onderscheidende uitstraling te geven. Het zijn unieke design stukken, een duidelijk teken van goede smaak en decoratie en een uiting van bewondering voor de echte modellen.

U kunt bijvoorbeeld diverse miniatuurstoelen combineren in een harmonieuze verdeling, of verschillende modellen samenvoegen voor een visueel dynamischer geheel. Laat uw verbeelding de vrije loop en creëer een speels effect met de rest van het meubilair en de accessoires in de kamer.

Miniatuurstoelen, designklassieker in de palm van uw hand

Designliefhebbers zijn dol op het verzamelen van miniatuurstoelen, replica´s van de meubelklassiekers. En ze hebben geluk, want bij SuperStudio beschikken we over de meest representatieve modellen voor topprijzen: de Eames stoelen, zoals de DSW modellen, de schommelstoel RAR en de Lounge Chair, de originele stoel La Chaise ook van Charles en Ray Eames, of de bureaustoel EA 108 van de Aluminium Group, de Chaise Longue van Le Corbusier, de Ball Chair van Eero Aarnio, de stoel Egg van Arne Jacobsen, of de glamourueze bank Bocca van Studio 65. Deze miniatuuruitvoeringen zijn perfect voor de fanatieke verzamelaars van mooi design.

Deze miniatuurstoelen geven uw huis een moderne design uitstraling. Plaats ze op een wandrek, of op de schoorsteenmantel, of bijvoorbeeld op een bijzettafeltje naast de bank, op de boekenkast, of op een consoletafel, etc. Ze geven een ruimte klasse en stralen uit dat u een groot liefhebber bent van het veste design. Geef u over aan de charme van klein formaat.

dagen
uren
min.
sec.