Tv-meubels

De televisie is een enorm belangrijk apparaat voor de gehele familie, en zeker tegenwoordig nu de televisie ons een wereld van mogelijkheden biedt. We kunnen gamen, on-line films bekijken, browsen op internet, etc. Maar het belangrijkste is om de televisie te plaatsen op een plek waar deze voor iedereen zichtbaar is. Tevens dient er plek te zijn om de kabels op te bergen, de afstandsbedieningen en andere benodigde apparatuur en accessoires. En dit is waar een meubel zoals een modern TV meubel in zicht komt en onmisbaar is. Dankzij dit element, kunnen alle accessoires worden geordend en een de televisie een prominente plek geven.

Modern TV meubel

Het moderne TV meubel biedt voldoende ruimte om alle kabels te ordenen en accessoires en afstandsbedieningen op te bergen maar toch bij de hand te hebben. Bij SuperStudio vindt u een selectie van dit perfecte meubel voor uw woonkamer. Ze kunnen in iedere decoratieve stijl worden verwerkt en zijn geschikt voor ieder type televisie. Ze zijn er in diverse afmetingen, materialen, met wieltjes, met laden of met deurtjes. Het is uiteindelijk een kwestie van het kiezen van het TV meubel dat het beste bij uw stijl past.

Modern TV meubel, functionaliteit en design

Het moderne TV meubel is niet aleen een decoratief element, maar is tevens een bijzonder functioneel bijzetmeubel dat een fundamenteel onderdeel wordt van ons dagelijks leven. Het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken, want uieindelijk krijgt dit meubel een prominente plek in de woonkamer en is in veel gevallen de blikvanger.

Met een lineair en stijlvol ontwerp en vakken om diverse electronische apparaten te plaatsen, geeft de afwerking van het modern TV meubel een elegante en onderscheidende uitstraling. Bovendien is het een handig meubelstuk dat bijdraagt aan een opgeruimde woonkamer. Het is namelijk de perfecte plek is om allerlei spulletjes in op te bergen.

Romantisch, landelijk, natuurlijk, koloniaal, klassiek of modern. Een modern TV meubel is een decoratief element, welke stijl uw woonkamer ook heeft. Er is voor iedereen en iedere persoonlijke behoefte een geschikt meubel te vinden.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
27 resultaten
TV Meubel ZAIDA
TV-meubels
TV Meubel ZAIDA €164,20 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte46cm
breedte150cm
diepte41cm
TV Tafel URBAN
TV-meubels
TV Tafel URBAN €157,19 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte40cm
breedte120cm
diepte42cm
TV Tafel LED-TECH
TV-meubels
TV Tafel LED-TECH €262,91 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte43cm
breedte150cm
diepte41cm
TV Tafel STYLUS
TV-meubels
TV Tafel STYLUS €275,20 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte54cm
breedte180cm
diepte41cm
Eetkamermeubel HOME
Eetkamermeubels
Eetkamermeubel HOME €306,55 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte43cm
breedte200cm
diepte41cm
Eetkamermeubel VARYS
Eetkamermeubels
Eetkamermeubel VARYS €312,53 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte46cm
breedte200cm
diepte41cm
Eetkamermeubel ADHARA
Eetkamermeubels
Eetkamermeubel ADHARA €412,61 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte180cm
breedte240cm
diepte41cm
Eetkamermeubel SWEET HOME
Eetkamermeubels
Eetkamermeubel SWEET HOME €321,87 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte43cm
breedte200cm
diepte41cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones