Wandplanken en Wandrekjes
Wandplanken en wandrekjes hebben een dubbele functie: het zijn zowel praktische als esthetische elementen. U kunt er boeken op plaatsen, of decoratieve figuren maar ook allerlei soorten accessoires zoals schalen, kaarsen, mokken, vazen…

Wandplanken en wandrekjes in diverse stijlen

De wandplanken en wandrekjes in onze online woondecoratie winkel hebben een moderne, vintage of minimalistische stijl, altijd met een origineel design. Bij SuperStudio beschikken we over talrijke modellen met uiteenlopende ontwerpen: bijvoorbeeld in de vorm van een vintage koffer, met geometrische vormen of in industriële stijl. Een grote verscheidenheid die aan uw behoeften voldoet zodat u de modellen kunt uitkiezen die het beste passen bij zowel uw behoeften als bij uw woonstijl. Wij hebben ons best gedaan om een originele selectie samen te stellen met een innoverende stijl, met een combinatie van diverse materialen zoals hout, glas en metal. Moderne wankplanken en wandrekjes geven altijd een speciale uitstraling en veranderen een eenvoudige muur in een levendige plek.

Modene en vintage wandplanken

Met wandplanken kunt u persoonlijke hoekjes creëren. Het beste is om de wandplanken niet té vol te plaatsen met voorwerpen, zodat de puurheid van de lijnen wordt gewaarborgd. Vaak wordt gekozen voor modellen in dezelfde kleur als de muur of in soortgelijke kleuren. Maar om een frisser en opvallender resultaat te bereiken, kunt u wandplanken in diverse afwerkingen en vormen combineren. Indien u een woning heeft met hoge plafonds of een loft, dan is het een goed idee om hoge modellen te plaatsen die het grootste deel van de wand innemen. Op de werkplek kunnen ze heel handig zijn om een boekenkast te vormen. Een ander, meer gedurfd effect verkrijgt u door het plaatsen van moderne glazen wandrekken en –planken en te spelen met verschillende kleuren of vormen in lijn met de rest van het meubilair. Hoe u ze ook toepast, wandplanken geven altijd een originele uitstraling aan uw muren. Bovendien bieden ze extra opbergruimte zodat u altijd de benodigde spulletjes bij de hand heeft. Maar u dient niet alleen maar naar het functionele en praktische deel te kijken. Het aspect van de wandplanken biedt de mogelijk om unieke woondecoratie te creëren met veel karakter.
dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
28 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones