SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling >Bekijk promotie

Bijzettafels

Soms zijn we ons niet bewust van het nut van een meubel, totdat we het niet meer bij de hand hebben. Dit is het geval bij de moderne bijzettafels, een element dat opvalt door de veelzijdigheid en toepasbaarheid. De functies zijn veel en gevarieerd maar ze zijn altijd handig om een ruimte te organiseren en een stijlvolle plek te creëren.

Moderne bijzettafels

Bij SuperStudio zijn we ons terdege bewust van de mogelijkheden van de moderne bijzettafels en daarom presenteren wij u een selectie met alleen de beste modellen. Wij beschikken over emblematische klassiekers zoals de COFFEE GRAY, een in hoogte verstelbaar koffietafeltje met een elegant en veelzijdig ontvwerp die zich aan verschillende omgevingen aanpast. Gemaakt van eersteklas kwaliteit verchroomd staal en doorzichtig glas.

Ook zijn er meer gedurfde ontwerpen moderne bijzettafels, bijvoorbeeld in 3D dierenvorm. Deze bestaan uit een serie multiplex platen die in elkaar worden gezet als ware het een puzzel. Deze geven een onmiskenbare stijl die niemand onverschillig zal laten. Eén van de modellen van dit type tafels die een praktische en originele oplossing biedt om spulletjes in op te bergen, is het kastje met wieltjes BOX V. Een ideaal complement in vintagestijl.

Glas is een materiaal dat vaak gebruikt wordt voor moderne bijzettafels, en het is bij uitstek geschikt voor dit type meubel vanwege de elegantie en visuele lichtheid. Ze passen zich perfect aan aan ieder type ruimte en geven een prachtige uitstraling. Ook kunnen we moderne bijzettafels vinden met hout, een zeer geschikt materiaal voor mooie combinaties.

Moderne bijzettafels, organisatie met stijl

Om de puntjes op de i te zetten wat betreft de inrichting van uw huis, zijn de bijzettafels ideaal voor moderne en stijlvolle huizen. Tegelijkertijd zijn ze praktisch en elegant. Sommige modellen beschikken over laden voor een nog betere organisatie en daardoor beschikt u over extra ruimte.

dagen
uren
min.
sec.
35 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN