teléfono  (+31) 208 084 072
Kapstokken

We kennen allemaal de praktische wandkapstokken die in bijna ieder huis aanwezig zijn, en als we een stapje verder willen gaan, kunnen we moderne kapstokken ophangen die niet alleen hun functie vervullen, maar meer zijn dan een aantal haakjes die door middels van schroeven aan de wand worden bevestigd, maar die een decoratief element vormen en uw huis onderscheidend maken. SuperStudio weet heel goed hoe we u het beste kunnen helpen

Moderne kapstokken

Sommige moderne wandkapstokken hebben de vorm van een houten lat of metalen staaf of een vorm waarop de haakjes worden bevestigd. Soms wordt de lat aan de wand bevestigd, of de haakjes individueel.

Dit multifunctionele complement biedt de mogelijkheid om ieder willekeurig kledingstuk op te hangen, sleutels, hoed, sjaal, handdoeken, tassen, paraplu´s, kledinghaken etc. De moderne kapstokken zijn de ideale oplossing voor een hal met weinig ruimte en waar u tevens een designitem wilt ophangen. Een andere estrategische plek is de kinderkamer of de badkamer of wc, waar de kapstokken ideaal zijn voor de kleintjes om alles binnen handbereik te hebben.

Moderne kapstokken, altijd alles bij de hand

BijSuperStudio hebben we een collectie moderne kapstokken met een bijzonder aantrekkelijk ontwerp variërend van zeer sijlvolle met houten laden, houten latten in diverse vormen en motieven met een vintage look, tot leuke en kleurrijke kapstokken voor kinderen.

De kapstokken werden normaalgesproken op een discrete plek, bijvoorbeeld achter een deur, opgehangen waar ze niet in het zicht hingen, omdat ze alleen een gebruiksfunctie hadden. Maar met onze moderne kapstokken zult u deze zeker in het zicht willen hangen en tevens gebruikt u deze als decoratie-element. Niet alleen in een hal, maar ook in slaapkamers, badkamers, kantoren, werkruimtes, vergaderzalen en wachtruimtes. Breng uw huis op orde op een snelle en eenvoudige manier met de moderne kapstokken, want deze zijn niet alleen een praktisch accessoire maar ook een perfect decoratie-element.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
103 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.