Kapstokken

We kennen allemaal de nuttige en praktische wandkapstokken. Maar we kunnen ook een stapje verder gaan. Bijvoorbeeld met het plaatsen van een moderne kapstok die niet alleen de praktische functie vervult, maar ook een decoratief en onderscheidend element in huis is. Gelukkig heeft SuperStudio een ruime collectie moderne kapstokken en kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Moderne kapstok

Een moderne kapstok kan de vorm hebben van een houten plank of metalen stang. Normaalgesproken heeft deze een vorm of tekening waar de ophanghaakjes worden geplaatst. Soms wordt de plank aan de muur bevestigd en soms alleen de ophanghaakjes.

Dit veelzijdige complement biedt de mogelijkheid om allerlei kledingstukken op te hangen, zoals jassen en sjaals. Maar ook sleutels, een hoed, handdoeken, tassen, paraplu´s, kleerhangers, etc. Kapstokken zijn de ideale oplossing voor een kleine hal en tevens zijn ze een mooi design-element. Een andere strategische plek voor de kapstokken is de kinderkamer of de badkamer. Op deze plekken zijn ze ideaal om bijvoorbeeld handdoekken en badjasjes bereikbaar te maken voor de kleintjes.

Moderne kapstok, altijd alles bij de hand

SuperStudio beschikt over een collectie moderne kapstokken met een bijzonder aantrekkelijk design. Van de meest stijlvolle kapstokken die voorzien zijn van een houten lade, houten plankjes met een vintage look tot grappige en kleurrijke kinderkapstokjes.

Kapstokken werden normaalgesproken op discrete plekken geplaatst. Bijvoorbeeld achter een deur, vooral uit het zicht, en met als enige functie het ordenen van kledingstukken. Maar onze moderne kapstok wilt u zeker op een prominente plek plaatsen, zodat deze voor iedereen zichtbaar is. En dit element is niet alleen geschikt voor in de hal, maar ook in de slaapkamer, badkamer, werkruimte, vergaderzalen en wachtruimtes. Met de kapstokken van SuperStudio brengt u orde in uw huis. Het is niet alleen een praktisch en functioneel accessoire, maar ook een mooi decoratief element.

dagen
uren
min.
sec.
6 resultaten
  Kapstok ROUNDHOOK COLOURS
  Kapstok ROUNDHOOK COLOURS
  Vanaf: €41,10

  -47%€77,55

  toon artikel
  37cm
  47.5cm
  13.5cm
   3x2Kapstok ROUNDHOOK -Zwart-
   Kapstok ROUNDHOOK -Zwart-
   Vanaf: €46,17

   -48%€88,81

   toon artikel
   37cm
   47.5cm
   13.5cm
    Kapstok ROUNDHOOK -Total White-
    Kapstok ROUNDHOOK -Total White-
    Vanaf: €46,17

    -48%€88,81

    toon artikel
    37cm
    47.5cm
    13.5cm
    • Directe levering
    Kapstok PIPPE
    Kapstok PIPPE
    Vanaf: €40,50

    -50%€81,00

    toon artikel
    51cm
    68cm
    6.5cm
    Pagina /
    BEKIJK MEER PRODUCTEN