Kapstokken

We kennen allemaal de nuttige en praktische wandkapstokken. Maar we kunnen ook een stapje verder gaan. Bijvoorbeeld met het plaatsen van een moderne kapstok die niet alleen de praktische functie vervult, maar ook een decoratief en onderscheidend element in huis is. Gelukkig heeft SuperStudio een ruime collectie moderne kapstokken en kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Moderne kapstok

Een moderne kapstok kan de vorm hebben van een houten plank of metalen stang. Normaalgesproken heeft deze een vorm of tekening waar de ophanghaakjes worden geplaatst. Soms wordt de plank aan de muur bevestigd en soms alleen de ophanghaakjes.

Dit veelzijdige complement biedt de mogelijkheid om allerlei kledingstukken op te hangen, zoals jassen en sjaals. Maar ook sleutels, een hoed, handdoeken, tassen, paraplu´s, kleerhangers, etc. Kapstokken zijn de ideale oplossing voor een kleine hal en tevens zijn ze een mooi design-element. Een andere strategische plek voor de kapstokken is de kinderkamer of de badkamer. Op deze plekken zijn ze ideaal om bijvoorbeeld handdoekken en badjasjes bereikbaar te maken voor de kleintjes.

Moderne kapstok, altijd alles bij de hand

SuperStudio beschikt over een collectie moderne kapstokken met een bijzonder aantrekkelijk design. Van de meest stijlvolle kapstokken die voorzien zijn van een houten lade, houten plankjes met een vintage look tot grappige en kleurrijke kinderkapstokjes.

Kapstokken werden normaalgesproken op discrete plekken geplaatst. Bijvoorbeeld achter een deur, vooral uit het zicht, en met als enige functie het ordenen van kledingstukken. Maar onze moderne kapstok wilt u zeker op een prominente plek plaatsen, zodat deze voor iedereen zichtbaar is. En dit element is niet alleen geschikt voor in de hal, maar ook in de slaapkamer, badkamer, werkruimte, vergaderzalen en wachtruimtes. Met de kapstokken van SuperStudio brengt u orde in uw huis. Het is niet alleen een praktisch en functioneel accessoire, maar ook een mooi decoratief element.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
99 resultaten
  Kapstok ROUNDHOOK COLOURS
  Kapstokken
  Kapstok ROUNDHOOK COLOURS€40,33

  -48%€77,55

  toon artikel
  Aanbieding
  hoogte37cm
  breedte47.5cm
  diepte13.5cm
   3x2
   Kapstok ROUNDHOOK -Zwart-
   Kapstokken
   Kapstok ROUNDHOOK -Zwart-€43,51

   -51%€88,81

   toon artikel
   Aanbieding
   hoogte37cm
   breedte47.5cm
   diepte13.5cm
    3x2
    Decoratieve Hanger BIG BIRD
    Kapstokken
    Decoratieve Hanger BIG BIRD€10,64

    -50%€21,26

    toon artikel
    Aanbieding
    hoogte7.3cm
    breedte17cm
    diepte11cm
     Kapstok ROUNDHOOK -Total White-
     Kapstokken
     Kapstok ROUNDHOOK -Total White-€41,75

     -53%€88,81

     toon artikel
     Aanbieding
     hoogte37cm
     breedte47.5cm
     diepte13.5cm
     Pagina /
     BEKIJK MEER PRODUCTEN

     Meld u aan!

     coupon

     Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

     *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

     Bedankt voor uw aanmelding
     Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

     Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

     Valoraciones

     ?