Stoelen

Bij SuperStudio beschikken we over een ruime selectie moderne stoelen, designklassiekers, tijdloze creaties, Scandinavische stijl, vintage, pop art, Bauhaus stijl, etc. Ontzettend veel mogelijkheden zodat iedereen een geschikte stijl kan vinden.

Moderne stoelen

De stoel is het meubelstuk met de grootste persoonlijkheid, en kunnen voor zich spreken over de inwoners van een huis. Om die reden is de stoel altijd een zeer belangrijk meubelstuk geweest voor ontwerpers en architecten. Sinds het begin van de 20e eeuw, hebben zij andere materialen geprobeerd zoals kunstof materiaal en metalen voor industrieel gebruik in plaats van de traditionele materialen die voor meubels gebruikt werden: polypropyleen, ABS, polyethyleen, glasvezel, staal, aluminium, etc. Met als resultaat structuren, kleuren en vormen die tot dat moment onbekend waren. Voorheen waren er amper mogelijkheden om te kiezen. De ambachtelijke productie van stoelen bewoog zich tussen functionele ontwerpen voor de kansarme klasse, en barokke structuren met buitensporige ontwerpen om de positie van de welgestelde klasse te demonstreren. Met het gebruik van nieuwe materialen, werd er een stap genomen tot een vernieuwde opvatting van dit meubelstuk. Er werden verfrissende lijnen en vernieuwende ideeën toegevoegd, passend bij de moderne en aan veranderingen onderhevige tijd.

Onze catalogus van moderne stoelen

De moderne stoelen zijn geen duidelijk gedefinieerde elementen met een uniek gebruik. En tegenwoordig moeten stoelen niet alleen functioneel en comfortabel zijn, maar moeten tevens bijna kunstwerken zijn. Onze catalogus bevat de Modern Classics die onontbeerlijk zijn voor iedere liefhebber van decoratie: de Phantom stoel, de Tower stoel, de Neo stoel, de Didi stoel, de Barcelona stoel … en nog veel meer modellen die een onbetwiste plek hebben veroverd in de geschiedenis van avantgardistisch ontwerp. We hebben ook moderne en meer opvallende stukken en de laatste trends in interieurontwerp. Of het nu gaat om eetkamerstoelen, een comfortabele fauteuil in een leeshoek, of een chaise longue voor de woonkamer. En dit is ook belangrijk als we het over werk hebben. Daarom bieden wij een grote verscheidenheid aan moderne kantoorstoelen, zeer comfortabel, die zich aanpassen aan de wensen van de gebruiker voor een maximaal rendement. Ontdek nu onze sectie moderne stoelen en u zult zien hoe makkelijk het is om het perfecte meubelstuk voor uw huis, etablissement of werkplek te vinden. Geniet van een goede rust, zonder de goede smaak te verliezen, met ongelooflijke kortingen.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
400 resultaten
  Kussen WOODEN ARMS
  Stoelkussens
  Kussen WOODEN ARMS€7,28

  -50%€14,57

  toon artikel
  Aanbieding
  hoogte2cm
  breedte42cm
  diepte41cm
   Stoel WOODEN CUSHY
   Kunststof stoelen
   Stoel WOODEN CUSHY€45,00

   -55%€99,26

   toon artikel
   Aanbieding
   hoogte83cm
   breedte49cm
   diepte53.5cm
    Stoel BABY WOODEN
    Design Kinderstoelen
    Stoel BABY WOODEN€20,00

    -69%€64,03

    toon artikel
    Aanbieding
    hoogte55cm
    breedte32.5cm
    diepte37cm
    Pagina /
    BEKIJK MEER PRODUCTEN

    Meld u aan!

    coupon

    Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

    *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

    Bedankt voor uw aanmelding
    Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

    Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.