SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling >Bekijk promotie

Vloerkleden

Moderne vloerkleden zijn belangrijke decoratieve elementen. Ze geven een gevoel van kwaliteit en warmte en vullen de decoratie van een ruimte aan. Maar ook zijn het onderscheidende elementen. Het vloerkleed is een fantastisch middel om een woonkamer of slaapkamer te decoreren. Om een onderscheidend tintje te geven zonder grote uitgaven. Ze geven ons de mogelijkheid om een spectaculair design uit te zoeken waardoor de vloer de blikvanger van de ruimte wordt.

Moderne vloerkleden

Het concept van het vloerkleed leek enigszins ouderwets omdat deze vaak werd gekoppeld aan de klassieke en ouderwetse vloerkleden. Maar de moderne vloerkleden van SuperStudio in originele stijlen kunnen de uitstraling van een ruimte op een ongelooflijke manier veranderen.

Moderne vloerkleden als decoratief element

Een vloerkleed geeft de mogelijkheid om verschillende zones in één grote ruimte te markeren. Bijvoorbeeld in een woonkamer om de leefruimte te onderscheiden van de eetruimte. Of een leeshoekje van de rest van de eet-/woonkamer.

Moderne vloerkleden zijn ook bijzonder geschikt voor de slaapkamer om de zone van het bed te markeren. Of bijvoorbeeld twee vloerkleden aan beide kanten van het bed, of één grote die aan beide kanten onder het bed uitsteekt.

Een andere geschikte plek om moderne vloerkleden te gebruiken is in de ingang van het huis. Normaalgesproken is dit een lege doorgangsruimte die wordt gebruikt om de schoenen te vegen zodat de vloer van de woonkamer niet vies wordt. Of zelfs in keukens zijn ze goed te gebruiken, als de keukenvloer hetzelfde is als de rest van het huis.

Wat betreft ontwerpen en vormen, de collectie moderne vloerkleden van SuperStudio bevat alle denkbare stijlen: vierkant, rond, rechthoekig, met onregelmatige vormen, dun, dik, langharig of kortharig en, vanzelfsprekend, in verschillende kleuren. Waar uw keuze ook naar uitgaat, een vloerkleed voorziet uw huis van karakter en design.

dagen
uren
min.
sec.
31 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN