Vloerkleden

Moderne vloerkleden zijn belangrijke decoratieve elementen. Ze geven een gevoel van kwaliteit en warmte en vullen de decoratie van een ruimte aan. Maar ook zijn het onderscheidende elementen. Het vloerkleed is een fantastisch middel om een woonkamer of slaapkamer te decoreren. Om een onderscheidend tintje te geven zonder grote uitgaven. Ze geven ons de mogelijkheid om een spectaculair design uit te zoeken waardoor de vloer de blikvanger van de ruimte wordt.

Moderne vloerkleden

Het concept van het vloerkleed leek enigszins ouderwets omdat deze vaak werd gekoppeld aan de klassieke en ouderwetse vloerkleden. Maar de moderne vloerkleden van SuperStudio in originele stijlen kunnen de uitstraling van een ruimte op een ongelooflijke manier veranderen.

Moderne vloerkleden als decoratief element

Een vloerkleed geeft de mogelijkheid om verschillende zones in één grote ruimte te markeren. Bijvoorbeeld in een woonkamer om de leefruimte te onderscheiden van de eetruimte. Of een leeshoekje van de rest van de eet-/woonkamer.

Moderne vloerkleden zijn ook bijzonder geschikt voor de slaapkamer om de zone van het bed te markeren. Of bijvoorbeeld twee vloerkleden aan beide kanten van het bed, of één grote die aan beide kanten onder het bed uitsteekt.

Een andere geschikte plek om moderne vloerkleden te gebruiken is in de ingang van het huis. Normaalgesproken is dit een lege doorgangsruimte die wordt gebruikt om de schoenen te vegen zodat de vloer van de woonkamer niet vies wordt. Of zelfs in keukens zijn ze goed te gebruiken, als de keukenvloer hetzelfde is als de rest van het huis.

Wat betreft ontwerpen en vormen, de collectie moderne vloerkleden van SuperStudio bevat alle denkbare stijlen: vierkant, rond, rechthoekig, met onregelmatige vormen, dun, dik, langharig of kortharig en, vanzelfsprekend, in verschillende kleuren. Waar uw keuze ook naar uitgaat, een vloerkleed voorziet uw huis van karakter en design.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
40 resultaten
  Vloerkleed MONDRIAN 140x200
  Vloerkleden
  Vloerkleed MONDRIAN 140x200€198,45

  -50%€396,90

  toon artikel
  Aanbieding
  hoogte1.3cm
  breedte200cm
  diepte140cm
   Vloerkleed ARET
   Vloerkleden en deurmatten
   Vloerkleed ARET€19,41

   -50%€38,82

   toon artikel
   Aanbieding
   hoogte0.5cm
   breedte60cm
   diepte130cm
    Vloerkleed ESIRA
    Vloerkleden en deurmatten
    Vloerkleed ESIRA€19,41

    -50%€38,82

    toon artikel
    Aanbieding
    hoogte0.5cm
    breedte60cm
    diepte130cm
     Vloerkleed ADAMA
     Vloerkleden en deurmatten
     Vloerkleed ADAMA€19,41

     -50%€38,82

     toon artikel
     Aanbieding
     hoogte0.5cm
     breedte60cm
     diepte130cm
     Pagina /
     BEKIJK MEER PRODUCTEN

     Meld u aan!

     coupon

     Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

     *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

     Bedankt voor uw aanmelding
     Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

     Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

     Valoraciones

     ?