Hoofdkussens

Welk hoofdkussen moet ik aanschaffen?

Iedere persoon is uniek en dit is een belangrijk punt om rekening mee te houden als we een goede en gezonde nachtrust willen. Een kwaliteitshoofdkussen en -matras zijn essentieel, maar hoe weet u welk specifieke model u nodig heeft? Hiervoor dienen drie basisvragen te worden gesteld: uw slaapgewoontes, uw slaaphouding en de fysieke bouw.

Er wordt vaak de nadruk gelegd op het comfort van het hoofdkussen, maar dit is niet juist. Hoofdkussens moeten niet alleen comfortable zijn, maar moeten zich ook aanpassen aan onze lichaamshouding. Wat is uw slaaphouding? Wij geven u de eerste hint om het voor u perfecte hoofdkussen te kiezen:

  • Als u op uw buik slaapt, is het aan te raden om een laag hoofdkussen (10 cm) te kiezen.
  • Als u op uw rug slaapt dan heeft het meest geschikte hoofdkussen een medium hoogte (12-13 cm).
  • Als u op uw zij slaapt, dan raden wij aan om een medium-hoog (15 cm) model te kiezen zodat het hoofd en de nek in één lijn blijven.

Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden, is het materiaal van het binnenkussen. Hier is de persoonlijke voorkeur van de gebruiker van belang. Want afhankelijk van het binnenkussen, heeft het hoofdkussen een bepaalde duurzaamheid en onderhoud. Bij SuperStudio vindt u verschillende hoofdkussens voor iedere persoonlijke behoefte.

Hoofdkussens speciaal voor u

In onze online woonwinkel vindt u ongetwijfeld het hoofdkussen dat u een ongeëvenaarde nachtrust bezorgt: visco-elastisch, anti-stress en ook aloe vera hoofdkussens. Buiten al deze modellen bieden wij tevens heel bijzondere hoofdkussens die een lavendel of body milk aromas afgeven, waardoor uw visco-elastisch hoofdkussen zorgt voor een frisse geur.

Ongetwijfeld is anti-stress hoofdkussen één van de meest bijzondere in onze collectie. Het binnenkussen is gemaakt van koolstof microvezel dat zorgt voor stressverlaging. Dit materiaal neemt de statische lading op, waar wij iedere dag mee in contact komen, en op deze manier draagt dit hoofdkussen bij aan het verkrijgen van een gezonde nachtrust.

Na het lezen van deze informatie over de belangrijkste punten om het perfecte hoofdkussen te kiezen, is het nu tijd om onze collectie hoofdkussens te bekijken..

dagen
uren
min.
sec.