Klaptafels

Klaptafels voor buiten

Klaptafels zijn essentiële meubelstukken in iedere ruimte van beperkte afmetingen. Afhankelijk van het format, zijn ze ook bijzonder geschikt om als bijzettafel te gebruiken wanneer u veel gasten heeft uitgenodigd. Een klaptafel biedt u de mogelijkheid om extra ruimte toe te voegen de tafel op eenvoudige wijze te verplaatsen waar u maar wilt.

SuperStudio biedt dit soort tafels die zowel binnens- als buitenshuis gebruikt kunnen worden zodat u zelf kunt beslissen waar en wanneer u de klaptafel wilt gebruiken. De resistente en hoge kwaliteit materialen waar ze van zijn gemaakt, maken het veelzijdige, praktische en functionele items.

De perfecte tafels voor camping of catering

Er zijn geen grenzen aan de veelzijdigheid van onze klaptafels. Klap de tafel in en gebruik de greep aan de zijkant om de tafel mee te nemen waar u maar wilt. Bijvoorbeeld voor gebruik als camping of picknick tafel of u kunt deze modellen tevens gebruiken als catering tafels.

Heeft u iets te vieren en wilt u een groot feest organiseren? Kies de klaptafels die het beste bij de ruimte passen, klap de tafel uit en leg er een mooi tafelkleed over dat overeenkomt met de afmetingen van de tafel. Zo eenvoudig is het om voldoende ruimte te hebben voor veel gasten.

En bent u iemand die het leuk vindt om in de buitenlucht te zijn, dan kunt u onze klaptafels ook gebruiken voor terras of balkon of meenemen als u gaat kamperen of picknicken. Bovendien zijn deze draagbare tafel bestand tegen zowel hoge als lage temperature, dankzij de stalen structuur en het tafelblad van polyethylene.

Keukentrolleys en klaptafels

Wat de afmetingen van uw keuken ook zijn, er is altijd plaats voor een tafel. Dankzij onze klaptafels kunt u deze in een hoekje bewaren zonder enige ruimte in te nemen. Wilt u een etentje voor twee organiseren? U hoeft alleen maar de tafel uit te klappen en neerzetten waar u maar wilt. Bezoek onze categorie klaptafels en profiteer van de laagste prijzen, dankzij onze wekelijkse aanbiedingen.

dagen
uren
min.
sec.
1 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN