SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Wandtrofeeën Dierenkop

SuperStudio biedt u de meest originele en trendy woondecoratie in een heel bijzondere collectie. Het is veel gemakkelijker dan u denkt om uw huis in een paar eenvoudige stappen een heel andere uitstraling te geven. Wij raden u aan om voor vernieuwende woondecoratie accessoires te kiezen. Zoals bijvoorbeeld de decoratieve dierenkoppen. Maar maakt u zich niet ongerust, geen enkel dier heeft hieronder te lijden gehad, dat kunnen wij u verzekeren.

Decoratieve dierenkoppen

De decoratieve dierenkoppen zijn in wezen figuren die zijn samengesteld uit houten platen en die in elkaar worden gezet als een 3D puzzel. Op deze manier worden de traditionele jachttrofeeën stijlvolle, neutrale en esthetische elementen. U kunt bij ons kiezen uit diverse dierenkoppen zodat u het model uit kunt zoeken dat het beste past bij uw persoonlijke smaak en stijl. Bijvoorbeeld: een hert, een neushoorn, een olifant, een gazelle, etc.

Decoratieve dierenkoppen, het origineelste woonaccessoire

De decoratieve dierenkoppen zijn bijzondere decoratieve elementen voor praktisch iedere ruimte in huis, bijvoorbeeld in de woonkamer of eetkamer, slaapkamer, keuken, op de werkplek, etc. Ze zijn gemaakt van geponste houten platen zodat ze heel eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden. De diverse onderdelen passen perfect en er is geen lijm voor nodig om het artikel in elkaar te zetten.

De kartonnen dierenkoppen zijn perfect voor een prachtige en originele wanddecoratie. Eenmaal in elkaar gezet kunt u de dierenkop aan de muur hangen als decoratief element zoals een dierenkoptrofee. Een eenvoudige en leuke manier om een originele en gedurfde woondecoratie te creëren met diverse houten dierenkoppen zodat de muur karakter en stijl uitstraal. Wij weten zeker dat deze decoratie een blikvanger zal zijn in uw huis en de aandacht zal trekken van uw gasten. Het product wordt geleverd met instructies voor de montage.

dagen
uren
min.
sec.
11 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN