Wandtrofeeën Dierenkop

SuperStudio biedt u de meest originele en trendy woondecoratie in een heel bijzondere collectie. Het is veel gemakkelijker dan u denkt om uw huis een andere uitstraling te geven in een paar eenvoudige stappen. Wij raden u aan om voor vernieuwende woondecoratie accessoires te kiezen. Zoals bijvoorbeeld de muurdecoratie dieren, in de vorm van een dierenkop trofee. Maar maakt u zich niet ongerust, geen enkel dier heeft hieronder te lijden, dat kunnen wij u verzekeren.

Muurdecoratie dieren

De muurdecoratie dieren in de vorm van een dierenkop trofee, is een figuur dat is samengesteld uit houten platen. Deze wordt in elkaar gezet als ware het een 3D puzzel. Op deze manier worden de traditionale dierenkop trofeeën stijlvoller, neutraler en esthetischer. U kunt kiezen uit een variatie dieren om zo het model uit te kunnen zoeken die het beste past bij uw stijl en smaak. Bijvoorbeeld: een neushoorn, een olifant, een gazelle, etc.

Muurdecoratie dieren, het origineelste woonaccessoire van dit moment

De muurdecoratie dieren in de vorm van een dierenkop trofee is een heel bijzonder decoratief element. Deze muurdecoratie kan gebruikt worden op diverse plekken in huis, bijvoorbeeld in de woonkamer of eetkamer, slaapkamer, keuken, op de werkplek, etc. Ze zijn gemaakt van geponste houten platen zodat ze heel eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden. De diverse onderdelen passen perfect en er is geen lijm voor nodig om het artikel in elkaar te zetten.

De muurdecoratie in de vorm van een dierenkop trofee is perfect voor een prachtige en originele wanddecoratie. U kunt één dierenkop trofee gebruiken, maar u kunt ook een gedurfder resultaat bereiken als u meerdere modellen onderling combineert. Op deze manier geeft u uw wanden een bijzonder originele uitstraling met een eigen persoonlijkheid. Wij weten zeker dat deze decoratie een blikvanger zal zijn in uw huis en de aandacht zal trekken van uw gasten. Het product wordt geleverd met instructies voor de montage.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
20 resultaten
Lamp HERT -Wandlamp-
Wandlampen
Lamp HERT -Wandlamp- €86,12

-50%€172,23

toon artikel
Aanbieding
hoogte50cm
breedte35cm
diepte35cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones