SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Extra meubels

Wanneer u begint met het decoreren van een bepaalde ruimte, dan zijn er veel aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Bijvoorbeeld, de overheersende kleur, de stijl, het type meubels, maar zeker niet minder belangrijk is de praktische kant. We willen natuurlijk trouw zijn aan onze persoonlijke smaak. Maar ook moeten er gedacht worden aan het dagelijkse comfort. Het is daarom essentieel om de meubels op een strategische wijze te plaatsen, zodat ze de minst mogelijke ruimte innemen. Het is van belang om meubels uit te zoeken die over opbergruimte beschikken zodat we allerlei accessoires kunnen opbergen. Of zelfs een meubels met beide kenmerken, zoals de opbergkast.

Opbergkast

Een opbergkast heeft vele functies. Eén van de meest belangrijke is het decoreren van kleine ruimtes of hoekjes in huis, waar niet voldoende ruimte is om een standaard formaat meubel te plaatsen. Een opbergkast biedt extra opbergkruimte voor de kleine spulletjes die altijd in huis rondslingeren. Ook kunnen we deze als commode gebruiken om ondergoed en sokken op te bergen. Of als nachtkastje voor de wekker, een lampje of een boek dat in bed wilt lezen voor het slapengaan.

Opbergkast, de perfecte Fusie tussen Functionaliteit en Design

Een opbergkast is verkrijgbaar in enorm veel verschillende modellen. Zodoende is er altijd wel één te vinden die aan uw behoeften voldoet. U kunt opbergkasten vinden voor uw woonkamer of eeetkamer. Ze zijn geschikt om servies voor speciale gelegenheden op te bergen. Of als bijzettafeltje voor naast de bank om bijvoorbeeld de afstandsbediening bij de hand te hebben. Aan de andere kant kunnen ze gebruikt worden voor in de keuken: een tafeltje voor de magnetron, om kleine huishoudelijke apparaten in op te bergen of zelfs om fruit te bewaren. Een opbergkast is ook essentieel voor in de badkamer om duizend en één spulletjes in op te bergen die we dagelijks gebruiken: tandenborstel, tissues, make-up, etc.

Een opbergkast is één van de weinige decoratieve elementen die functionaliteit en design combineren. En als deze ook nog voorzien is van wieltjes, kunt u deze eenvoudig van plaats verwisselen zodat u optimaal de ruimte kunt benutten.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
10 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones