SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Boekenrekken Dierenvorm

Het plaatsen van een origineel wandrek in ons huis draagt niet alleen bij aan verkrijgen van een opgeruimd huis, maar voorziet de ruimte ook van een bijzondere decoratieve uitstraling.

Origineel wandrek

Een origineel wandrek onderscheidt zich van de rest door zijn eigenaardigheid. Dat kan om diverse redenen zijn: de stijl, het gebruikte materiaal voor de productie, of voornamelijk door de structuur. Er zijn veel verschillende soorten, maar de allerleukste zijn toch wel de wandrekken in dierenvorm. SuperStudio heeft een verzorgde selectie samengesteld met originele wandrekken die het silhouet van een dier nabootsen. Bijvoorbeeld een hert, een neushoor, een beer, een paard, een schaap, een leeuw of een struisvogel.

Deze meubelstukken doen niet alleen dienst als origineel wandrek om accessoires op te plaatsen, maar kunnen ook gebruikt worden als design consoletafel. Het is een zeer veelzijdig meubelstuk dankzij de slimme verdeling van de schappen. Dit is het resultaat van het in elkaar zetten van een serie multiplex platen van essenhout, als ware het een puzzel. Bijna alle modellen zijn verkrijgbaar in natuurlijke houtkleur of in zwart.

Ieder origineel wandrek uit deze serie in natuurlijke essenhoutkleur is perfect voor inrichtingen in landelijke stijl. De zwarte wandrekken zijn heel geschikt voor klassieke omgevingen met een overheersende eenvoudige uitstraling, om zodoende een informeel contrast te verkrijgen.

Origineel wandrek in dierenvorm

Onze collectie originele wandrekken is één van de meest gewaardeerde in de sectie bijzetmeubilair. Al deze items vormen een eigenaardige “zoo” van op het oog eenvoudige figuren, maar die fascinerend zijn vanwege de intelligente compositie. Ieder dier is samengesteld uit een eigenaardig skelet van multiplex platen die het het meubelstuk een buitengewone visuele lichtheid geven. Het resultaat is daarom niet een compact geheel, maar een meubelstuk met veel openingen.

Om dit subtiele design helemaal af te maken, is gekozen voor multiplex platen voor de productie van deze wandrekken. Multiplex is een lichtgewicht materiaal waardoor een origineel wandrek in dierenvorm gemakkelijk verplaatst kan worden. De wijze van montage van dit meubelstuk, geeft het de benodigde stabiliteit.

Een origineel wandrek is ideaal voor de woonkamer, een ruime gang, de hal, de slaapkamer, etc. Ze geven een onmiskenbare stijl aan een ruimte en zal zeker niet onopgemerkt blijven.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
4 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones