Kussens met pailletten

Iedereen weet hoe belangrijk een kussen is om de uitstraling van een ruimte te veranderen en te voorzien van warmte en een stijlvol tintje. Kussens zijn elementen die de kroon op de inrichting zijn vanwege de chique look. Er zijn duizend-en-één verschillende kussens, met tekst, met 3D vormen, met vlaggen, met dieren en grappige vermenselijkte dieren, striphelden, pop-art of prints. Maar de laatste trend zijn de pailletten kussens.

Pailletten Kussens

De pailletten kussens zijn een originele en stijlvolle trend waarbij de voorkant van het kussen bedekt is met glanzende pailletten in diverse kleuren, en de achterkant gemaakt van zwarte synthetische suède.

Met pailletten kussens geeft u glans aan uw interieur

Met de pailletten kussens is het eenvoudig om een gevoel van luxe te geven aan een woonkamer of slaapkamer. De pailletten met glanzende afwerking in diverse kleuren op de voorkant van het kussen, vormen een origineel en aantrekkelijk design, ideaal voor huizen met een gedurfde en moderne interieurstijl.

Pailletten kussens zijn de perfecte mix tussen esthetiek en functionaliteit. Ze verhogen het gevoel van comfort op de bank, op de fauteuil of op het bed, maar tegelijkertijd definiëren ze de stijl van een ruimte en geven een persoonlijk tintje.

Indien u diverse modellen en kleuren van de pailletten kussens combineert, is het resultaat gedurfder. Bovendien zijn kussens de snelste en eenvoudigste manier om de stijl van een ruimte te veranderen. Het enige wat u hoeft te doen is de bestaande hoezen te verwijderen en een nieuwe trendy uit te zoeken, zoals dit seizoen de kussens met pailleten. Laat uw fantasie de vrije loop en creëer uw eigen combinatie.

Ook vindt u bij ons de kussens met omkeerbare pailletten. Hiermee kunt u verschillende tekeningen of vormen maken, simpelweg door met uw vinger druk uit te oefenen op het oppervlak, bijvoorbeeld een hart, horizontale lijnen, verticale lijnen, diagonale lijnen, u kunt de oppervlakte verdelen in vierkantjes of driekhoekjes en zo kleuren afwisselen en u kunt zelfs woorden vormen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook kunt u ervoor kiezen om het oppervlak in één kleur te laten. Het is een snelle en eenvoudige manier om op ieder moment van stijl te vernaderen. Combineer diverse pailletten kussens indien u een gedurfder resultaat wilt bereiken.

dagen
uren
min.
sec.