SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Patchwork Stoelen

Kies een patchwork stoel om met de mode mee te gaan. En het gaat niet zomaar om een voorbijgaande trend. De frisheid, de levendigheid van de kleurenmixen en de immense mogelijkheden die deze meubelbekledingstechniek biedt, is niet meer weg te denken uit het moderne meubilair. Traditioneel werd het gebruik van deze techniek voornamelijk gebruik voor met maken van dekens en spreien. Of voor de versiering van kussens of andere textielcomplementen voor in huis. Maar beetje bij beetje heeft patchwork een meer prominente plaats gekregen in de huisdecoratie.

Patchwork Stoel

Het woord patch betekent pleister of lapje in het Engels. Patchwork kan vertaald worden als "werken met restjes”. In de jaren 80 werd het gebruik van deze techniek in interieurontwerp steeds populairder. En met de tijd, heeft het een moderner en stijlvoller image gekregen, tot het bereiken van de grootse design klassiekers. En dat is waar SuperStudio, in het zicht komt om u de meest bijzondere patchwork stoelen aan te bieden.

Kies een Patchwork stoel uit onze collectie

Als u een onvoorwaardelijke fan bent van de grootse ontwerpers, en u wilt een originele en kleurrijke uitstraling aan een ruimte geven, dan is de sectie Patchwork Stoelen uw ideale plek.

De Patchwork Edition series van de modellen Wooden of Wooden Arms, zijn geïnspireerd op de stoelen DSW en DAW van Charles & Ray Eames. En de stoel Delos, op de beroemde Organic, ook een werk van dit ontwerpersechtpaar.

De stoel Phantom krijgt een compleet ander uiterlijk met een patchwork bekleding. Deze is gebaseerd op de beroemde creatie van Verner Panton. En de stoel Tom, op de gewelfde vormen en bijna onmogelijke bochten van Ron Arad.

Als u kiest voor comfort, dan raden wij de stoel The Name of de fauteuil Freather met bijpassende voetenbank an. Deze laatste doet denken aan de fauteuil Oka van de Australiër Grant Featherston.

Ook zijn er modellen in pastelkleuren verkrijgbaar, of soberder kleuren, en zwart en wit, en anderen met valletjes. Er is zelfs een uitvoering van de beroemde stoel Corona van Poul Volther, bedekt met een stof in bloemenmotief die doet denken aan Oriëntaalse decoratie.

Het resultaat van deze innovatie zijn unieke meubelstukken met veel persoonlijkheid. Levendige ontwerpen, met mooie stoffencombinaties en met verschillende afmetingen, texturen en kleuren.

Er is zoveel variëtiet dat het gemakkelijk is om één van deze stoelen te verwerken in zeer uiteenlopende decoratieve stijlen: warm en kleurrijk, helder en levendig, zachte kleurtonen, etc. Waar wacht u nog op om u over te geven aan zijn charmes?

dagen
uren
min.
sec.
15 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN