SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Poefs

Een design poef is een bijzonder veelzijdig meubelstuk. Ze kunnen dienst doen als zitplaats, voetensteun en zelfs als bijzettafeltje. Misschien is dit de reden waarom de poef de laatste tijd zo populair is. Dit elemente mag zeker niet ontbreken als je huis volgens de laatste decoratietrends wilt inrichten.

Design poef

SuperStudio beschikt over diverse modellen, van een klassieke tot moderne stijl, bekleed, pluizig, stevig of gemaakt van hard kunststof materiaal voor gebruik op een terras of bij een zwembad. Voor binnen zijn ze zeer geschikt om ruimte te besparen. En voor buiten zijn ze praktisch omdat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn en tevens een unieke uitstraling geven.

Voor liefhebbers van de 60er jaren retrostijl, is de poef Cúbico een geschikte optie. De vorm van de bekleding doet ons denken aan de beroemde bank Mies. Beschikbaar in twee kleuren, wit en zwart, en in twee verschillende afmetingen, aangepast aan de behoefte. Indien u het prettig vindt om enigszins weg te zakken als u gaat zitten, dan is de poef Cube2 ideaal voor u. Het is hetzelfde gevoel als dat u zich op een kussen op de bank laat vallen. Zacht, maar tegelijkertijd stabiel. De buitenste bekleding is van imitatieleer en u kunt kiezen tussen drie kleuren: wit, rood of zwart.

Bijzonder resistente poefs

Voor buitengebruik raden wij u het model Tafy aan. Deze is gemaakt van neopreen en polyethyleen, de beste combinatie om weersinvloeden en extreme temperaturen te kunnen weerstaan. Deze is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Als u verschillende kleuren combineert, verkrijgt u een levendiger en frisser resultaat. Een andere optie voor buiten zijn de poefs Moma Low en Chubby Low. Beiden zijn gemaakt van polyethyleen hars, een materiaal dat bijzonder licht en tegelijkertijd resistent is. Hierdoor zijn ze bestand tegen doorlopend gebruik met nauwelijks slijtage. Bovendien zijn ze zo licht van gewicht dat ze op water blijven drijven en daarom ideaal zijn als u beschikt over een zwembad.

En laten we niet het meest opvallende model uit onze collectie vergeten: de Jeans Stool. De binnenstructuur is gemaakt van MDF, een houtconglomeraat, om de benodigde stabiliteit te geven. Deze is bedekt met schuim met hoge dichtheid voor extra zitcomfort. En daarna afgewerkt met echte jeans, waardoor het onze meest originele poef is. Vind in deze sectie de poef die aan uw eisen voldoet en profiteer van onze kortingen.

dagen
uren
min.
sec.
6 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN