SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Affiches

De wanddecoratie is de meest eenvoudige manier om de stijl van een ruimte te veranderen, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Een canvas print, muursticker, schilderij of poster kan de persoonlijkheid van een ruimte compleet transformeren en vernieuwen, en geeft tevens een persoonlijke en exclusief design tintje.

Wanddecoratie met poster

Wanneer u één van deze elementen ophangt, is het belangrijk dat deze een mooie combinatie vormt met de rest van het meubilair en de decoratie. In deze sectie presenteren wij de design poster. Met dit element kunt u een muur karakter geven en de monotonie van een effen ondergrond doorbreken. Bovendien bespaart u zichzelf nog een ander probleem: tijdgebrek. Daarom heeft SuperStudio besloten om een speciale sectie te wijden aan dit trendy decoratie-element, beschikbaar in diverse afbeeldingen en kleuren.

U kunt ervoor kiezen om slechts één poster op te hangen of meerdere of deze te combineren met andere wanddecoratie. Onze catalogus biedt u in dit opzicht een ruime keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit 1-delige, 3-delige of 5-delige canvas prints die op symmetrische wijze worden geplaatst. Ze zijn er met afbeeldingen van natuurlijke landschappen, steden, fruit, bloemen, dieren, etc. U kunt ze combineren met muurstickers, nog gemakkelijker te plaatsen aangezien u geen haakjes aan de muur nodig heeft. U hoeft alleen maar de diverse onderdelen op een vlakke ondergrond te plakken. Een geweldig idee voor op een wat saaie ondergrond, zoals een muur, raam of zelfs een kastdeur. En als u van stijl wilt veranderen, kunt u ze eenvoudig verwijderen en op een andere plek opnieuw gebruiken.

Een Poster uit onze Collectie

Een poster uit onze collectie heeft de ideale afmetingen om een de decoratie van een ruimte af te maken. Ze zijn niet te groot en niet te klein, maar toch zijn ze opvallend. Dit type wanddecoratie biedt een elegante combinatie van typografie en vormen, die een aangenaam gevoel overbrengen. U kunt ze aan de muur ophangen, maar ook kunt u ze plaatsen op een wandrek of aan een hanger aan de muur, etc. Bovendien zijn ze eenvoudig te bewaren, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen. U kunt ze oprollen en in een kartonnen koker bewaren. Ze zijn gemaakt van canvas en hout en daarom zijn ze resistent en tegelijkertijd flexibel. Kies uw favoriete poster uit onze uitgebreide collectie en creëer een unieke en originele compositie door verschillende modellen te combineren.

dagen
uren
min.
sec.
7 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN