Posters met lijst

Wat de inrichtingsstijl ook is, we kunnen ons geen huis voorstellen waar geen wanddecoratie is. Een huis zonder wanddecoratie is niet "af" want uiteindelijk is dat ons visitekaartje dat onze persoonlijkheid weergeeft. En daarom mag een decoratief element aan de wand zeker niet ontbreken in een woning. Maar soms kost het moeite om een geschikt item te vinden. En omdat wij u het leven graag gemakkelijker maken, bieden wij u onze collectie posters met lijst. De veelzijdigheid van een poster met lijst kent geen grenzen, ze zijn ideaal voor ieder type ruimte. En hoewel ze klein lijken, kunnen ze veel persoonlijkheid geven aan een hoekje in uw huis.

Poster met lijst

Een poster met lijst van SuperStudio is er in diverse opties, onder andere de populaire teksten in het Engels met een optimistische inslag. Bijvoorbeeld: “Be positive today”, “Don’t forget to smile”, “Dream big” y “Today is the day”. De posters met zwarte houten lijst zijn ideaal voor een kantoor, bureautafel, werkruimte, hal of slaapkamer. Plekken waar we vaak langslopen en waar ze ons motiveren iedere keer als we ze zien.

Poster met lijst, nonchalante en leuke decoratie

De afmetingen van de poster met lijst maakt het een item dat van belang is om ruimtes te creëren met persoonlijkheid en een nonchalante en informele decoratie. Ons advies is om diverse posters met lijst te combineren en op te hangen aan een wand, zodat u een soort van mozaïek creëert. Zo geeft u een ruimte op eenvoudige wijze een persoonlijk tintje.

Ook is het een prima idee om een poster met lijst kado te geven. De originele teksten en afbeeldingen zullen zeker een glimlach van de ontvanger ontlokken. En zoals we bij SuperStudio altijd zeggen: het zijn de kleine details die het karakter en de stijl van een ruimte definiëren. U kunt kiezen tussen diverse modellen of diverse combinaties.

dagen
uren
min.
sec.