teléfono  (+31) 208 084 072
Rotan stoelen
Als we het hebben over de rotan stoel dan denken we gelijk aan buitenruimtes zoals terrassen en tuinen, maar dit is zeker niet de enige plek waar we deze stoelen kunnen gebruiken. Een rotan stoel is een perfect meubelstuk om een bijzonder origineel en uniek tintje te geven aan een bepaald hoekje. En daarom buitengewoon geschikt voor een saai hoekje in huis en er een persoonlijke en authentieke twist aan te geven.

Rotan stoel

Dit materiaal is uniek dankzij de de grote voordelen die dit materiaal biedt. Het is gemakkelijk schoon te maken, is zeer resistent zowel in gebruik als wat betreft klimatologische factoren en het design is zeer stijlvol. De rotan stoel is inmiddels een designklassieker geworden voor liefhebbers van de boho-chic stijl. Ze passen echter pefect in iedere stijl en inrichtingstype.

Design rotan stoel voor unieke ruimtes

Als u kiest voor een rotan stoel om een ruimte in Scandinavische stijl te decoreren, dan geeft deze een uniek contrast dankzij de zachte en heldere kleuren. In omgevingen in landelijke stijl geven ze een casual tintje. En dit alles zonder de karakteristieke eenheid van deze stijl te doorbreken. En indien u de uniformiteit van een decoratie in minimalistische of industriële stijl wilt doorbreken, dan zijn deze stoelen uw ideale oplossing. Microcement vloeren, metalen lampen en houten of rotan meubels zijn essentieel om een up-to-date decoratie te verkrijgen. Maar de onbetwistbare stijlkoning is de boho-chic. En een rotan stoel is een blikvanger in alle ruimtes die in deze stijl zijn ingericht. Kussens met opvallende prints, vloerkleden in levendige kleuren, gerecyclede meubels of met een versleten vintage effect. Dit alles tesamen met een rotan stoel maakt een ruimte die zó op de voorpagina van een woontijdschrift kan staan. Rotanstoelen zijn niet meer wat ze waren. Het design is door de jaren heen geëvolueerd en kunnen nu zeer goed gebruikt worden bij het creëren van een ruimte met een persoonlijke sfeer. U heeft de keuze uit een grote verscheidenheid aan modellen en afwerkingen in diverse kleuren, structuren van metaal of hout en diverse vormen en lijnen.
dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
0 resultaten
  Stoel WICKERA
  Rotan stoelen
  Stoel WICKERA€100,07

  -57%€230,15

  toon artikel
  Aanbieding
  hoogte79cm
  breedte47cm
  diepte59cm
   Stoel TROPICAL
   Rotan stoelen
   Stoel TROPICAL€95,09

   -57%€218,71

   toon artikel
   Aanbieding
   hoogte79cm
   breedte47cm
   diepte59cm
    Stoel SIMPEL
    Rotan stoelen
    Stoel SIMPEL€99,64

    -57%€229,17

    toon artikel
    laatste eenheden!
    hoogte79cm
    breedte43cm
    diepte60cm
     Stoel TAPIDO
     Rotan stoelen
     Stoel TAPIDO€114,59

     -50%€229,17

     toon artikel
     Aanbieding
     hoogte79cm
     breedte43cm
     diepte60cm
      Stoel CALICO
      Rotan stoelen
      Stoel CALICO€92,94

      -57%€213,76

      toon artikel
      Aanbieding
      hoogte75.5cm
      breedte55cm
      diepte63cm

      Meld u aan!

      coupon

      Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

      *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

      Bedankt voor uw aanmelding
      Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

      Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.