SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Salontafel LÉGERA

Ref. KAI003
Happy Easter

Haal de nieuwste trends in huis met kortingen tot -85%. Wij geven u 10% van uw bestelling retour in de vorm van een kadobon. We verlengen de actie tot en met zondag.

Bij de aankoop van dit product, ontvangt u een kadobon ter waarde van 10% van uw bestelling. U kunt deze kortingsbon aan iemand anders geven of de korting zelf gebruiken voor uw volgende bestelling. Er is geen minimum bestelbedrag vereist. Raadpleeg de voorwaarden hier. Artikel met tijdelijke aanbieding en beperkte voorraad. -50% op de verzendkosten bij bestellingen vanaf €299. Gratis verzending bij bestellingen vanaf €499.

Beschikbare afwerkingen
€156,02
€325,03
-52%
Prijs INCLUSIEF BTW
Aflevering Selecteer een afwerking
Verzending Niet inbegrepen
€156,02

Betalingen uitgevoerd via beveiligde SSL verbinding

Materiaal

Gehard glas

Afmetingen

Afmetingen
35 cm x 110 cm x 55 cm

1103555
44 kg

Beschrijving

  • Glazen salontafel voor de woonkamer.
  • Dikte van de bovenste glasplaat: 12 mm.
  • Dikte van de onderste glasplaat: 8 mm.
  • Ondersteunt een maximaal gewicht van 100 kg.
  • Ontwerp met een buitengewone visuele lichtheid.

De glazen salontafel LÉGERA is het ideale meubelstuk om uw woonkamer een elegante uitstraling te geven. De tafel heeft een eenvoudige structuur: een buitenste laag van gebogen glas op de hoeken en een volledig vlakke glasplaat die iets dunner is als het bovenste tafelblad en die dienst doet als plank om accessoires te bewaren zoals tijdschriften en afstandsbedieningen.

De praktische kant doet het design niets tekort. De eenvoud van de lijnen is in wezen het geheim van de charme die deze glazen tafel uitstraalt. Dit materiaal verhoogt het gevoel van lichtheid van ieder willekeurig voorwerp. Deze glazen salontafel is derhalve ideaal voor ruimtes met beperkte afmetingen ofwel ruimtes met veel meubilair. Aangezien de tafel zich versmelt met de achtergrond, wordt de aanwezigheid vervaagd.

De onderste glasplaat zit vast aan de buitenste structuur van de tafel met ronde metalen stoppen. Op deze wijze wordt voorkomen dat de plaat gaat schuiven. Dezelfde methode wordt gebruikt om de stabiliteit van de tafel te verzekeren. Op iedere hoek is een metalen stop geplaatst die de tafel op zijn plaats houdt en die ook de vloer beschermen tegen krassen door het glas.

De glazen salontafel LÉGERA past bijzonder goed in combinatie met ander glazen meubelstukken, in omgevingen met een minimalistische of industriële stijl, waar een contrast met metaal wordt toegevoegd. Ook kan de tafel zeer goed worden verwerkt in Scandinavische inrichtingen, vanwege de lichtheid en het delicate karakter van de tafel. Perfect als u de de rest van het meubilair wat meer op de voorgrond wilt laten treden.

U kunt contact met ons opnemen over het product Salontafel LÉGERA door onderstaand formulier in te vullen.

Deel: Salontafel LÉGERA

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones