SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Schommelstoelen

Een schommelstoel is een type stoel waarbij de stoelpoten verbonden zijn aan gebogen latten, op dusdanige wijze vastgezet aan de onderkant van de poten dat deze slechts op twee punten in contact komt met de vloer. Op deze manier kan de persoon die gebruikt maakt van de schommelstoel heen en weer schommelen, wat een ontspannen gevoel geeft.

Schommelstoel

Dit type stoel is één van de meest comfortabele opties. In het algemeen wordt de stoel automatisch in de positie geplaatst waar het zwaartepunt is uitgelijnd met de contactpunten. Op deze manier zijn de inspanningen van de lichaamsbeweging beperkt.

Kenmerken van de schommelstoel

De schommelstoel verschilt in het ontwerp van een gewone stoel, omdat deze een gebogen basis heeft die het schommelen mogelijk maakt, in plaats van de traditionele stoelpoten. De latjes die de stoel ondersteunen voorkomen dat deze teveel voor- of anterover helt.

Het schommelen is zeer ontstpannend, waardoor het een uitstekende optie is als er een baby in huis is. De kleintjes worden rustiger als ze een tijdje op de arm liggen en heen en weer schommelen, en is tevens een perfecte plek om borstvoeding te geven.

Normaalgesproken heeft deze stoel een hoge rugleuning om het hoofd te laten rusten. Ook kunnen ze beschikken over arm- en voetleuningen.

In het begin werd dit type stoel van hout gemaakt, hoewel we bij SuperStudio een collectie hebben met diverse materialen, en ook zeer innovatieve ontwerpen, met vormen die soms ver afstaan van de traditionale stoelen met twee gebogen latten in plaats van poten.

De schommelstoel is een klassieke stoel zowel voor binnen als buiten. Past zich gemakkelijk aan ieder type inrichting aan en is geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Er zijn modellen voor iedere gebruiker, afmeting en stijl. Geef persoonlijkheid met een schommelstoel als decoratie voor uw slaapkamer, eetkamer, terras of andere favoriete ruimte.

dagen
uren
min.
sec.
4 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN