Schoolbordstickers

We weten inmiddels dat decoratieve muurstickers, verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en stijlen, een uitstekende optie zijn om een ruimte te decoreren. Bovendien zorgen ze voor een frisse en moderne uitstraling en maken het mogelijk om een ruimte een persoonlijke stijl te geven. Maar nu presenteren wij u de schoolbordsticker.

Schoolbordsticker

Leistein is het materiaal dat onvermijdelijk is verbonden met klaslokalen, maar dat ook gebruikt kan worden in huis als schoolbord. Niet alleen leerzaam voor de kinderen, maar ook bijzonder praktisch voor volwassenen. En daarom is een schoolbordsticker een fantastische decoratieve optie.

Schoolbordsticker, om niets te vergeten

Een muurbordsticker kan beschreven worden met een krijtje en kunnen daarom perfect worden gebruikt om een boodschap achter te laten. Dat kan een notitie voor uw partner zijn, of een boodschappenlijstje of afspraken die we niet mogen vergeten. Dit is het mooie en praktische effect van een schoolbordsticker.

Een muurbordsticker is ontzettend handig en kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld in de gang of hal kunnen we een herinnering of dringende boodschap noteren. Op de werplek kunnen we ideeën opschrijven. En naast de telefoon in de eetkamer, kunnen we belangrijke nummers vermelden.

Voor de kinderkamer is een schoolbordsticker een uitstekende tool om te tekenen, schrijven, leren of studeren. En helemaal leuk als ze gebruikt worden door de kinderen om "schooltje" te spelen en de juf of meester na te spelen. Ze worden gebruikt als traditionele schoolborden en zijn heel eenvoudig schoon te maken.

Bij SuperStudio beschikken we over een uitgebreide collectie zodat u ongetwijfeld een voor u geschikte schoolbordsticker kunt vinden. Hiermee kunt u op bijzonder originele wijze iedere willekeurige ruimte in uw huis decoreren. Vooral met de grappige en leuke ontwerpen die wij u in onze collectie presenteren, en waarop u op ieder moment van de dag een berichtje, notitie of lijstje kunt schrijven.

dagen
uren
min.
sec.