Kussens Vermenselijkte dieren

Er is geen beter gevoel denkbaar dan thuiskomen na een lange werkdag en thuis heerlijk kunnen relaxen op de bank, een comfortabele fauteuil of bed. Nog relaxter wordt het als we een stapel zachte kussens hebben om uit te rusten. Bent u een dierenliefhebber? Dan is het sierkussen dierenprint een onmisbaar element in uw huis.

Sierkussen dierenprint en vermenselijkte dieren

Uw huis is de plek die een weergave is van uw persoonlijkheid, maar staat ook synoniem voor confort. Dankzij de eindeloze hoeveelheid kleuren, prints, stijlen en texturen, bieden onze design sierkussens veel mogelijkheden voor iedere smaak en stijl. Het zijn eenvoudige, praktische en bijzonder veelzijdige elementen die niet mogen missen in uw huis. Want ze geven juist dat extra gevoel van comfort.

Bovendien is het zo dat sierkussens een essentieel onderdeel zijn van de decoratie van een ruimte. Bent u een dierenliefhebber, dan vindt u in de catalogus van SuperStudio van bijna 300 verschillende modellen kussenhoezen ongetwijfeld een sierkussen dierenprint die u kan bekoren. Van kussens in 3D vorm met een witte ondergrond, tot abstracte dierentekeningen. En tevens met fotoprints van lieve puppy´s en grappige tekeningen van vermenselijkte dieren.

In de catalogus van SuperStudio vindt u de perfecte sierkussens om te combineren met uw inrichtingstijl. En als u de decoratie van uw huis wilt veranderen, dan hoeft u alleen maar een nieuwe hoes uit te kiezen.

Sierkussen dierenprint en vermenselijkte dieren van beroemde persoonlijkheden

Een grappige en ironische uitstraling krijgt u door het plaatsen van een sierkussen dierenprint met vermenselijkte dieren. Dit zijn karikaturen van beroemde persoonlijkheden. Uw idolen en een aantal emblematische persoonlijkheden uit de recente geschiedenis zijn getransformeerd in sympathieke honden en poezen. En hiermee geeft u uw woondecoratie een informeel tintje.

We hebben ze allemaal: Frida Kahlo, Lady Gaga, Einstein, Elvis Presley, Michael Jackson, Charlie Chaplin, AC/DC, Bob Marley, Bono Vox, Shakespeare, Mao Tse Tung, Prince, Maria Teresa van Calcuta… Bovendien vindt u in onze collectie prints van leuke puppy´s, verkleed in allerlei stijlen (pop, punk, rock, etc.), grappige uilen, dieren in de auto en op de motor, en nog veel meer.

U kunt één model kiezen of een persoonlijke combinatie maken door diverse modelln uit te zoeken en te combineren. Voor een evenwichte kussendecoratie raden wij u aan altijd een oneven aantal kussens te gebruiken. In het algemeen tussen de 3 en 5 in de slaapkamer of woonkamer en 1 voor de stoelen. Daartegevenover kunt u 2 kussens leggen op een bankje. Bedenk dat design sierkussens fundamenteel zijn voor het karakter van een ruimte. En daarom gaat het altijd om een persoonlijke keuze.

dagen
uren
min.
sec.