Sierkussens

Sierkussens zijn onmisbaar voor de decoratie in huis. Uw huis staat synoniem voor comfort. Het is de plek waar u de dagelijkse stress kunt afschudden en waar u kunt uitrusten. Daarom is het belangrijk om comfort verhogende details toe te voegen. Een eenvoudig en veelzijdig element dat enorme mogelijkheden biedt dankzij de grote hoeveelheid beschikbare stijlen, texturen, kleuren en bedrukkingen. In de catalogus van SuperStudio vindt u bijna 300 verschillende modellen kussenhoezen.

Sierkussens

Het maakt niet uit of de inrichting van uw huis klassiek, modern, minimalistisch, barrok, pop of jaren 60 stijl is, met overheersend oker- of pasteltinten, felle kleuren of contrastkleuren, Total White of grijstinten. Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de perfecte sierkussens zult vinden.

Onze kussenhoezen hebben klassieke patronen zoals geometrische motieven, vlaggen, steden, actrices zoals Audrey Hepburn of Marilyn Monroe, tot ontwerpen in popstijl, met stripfiguren, vermenselijkte dieren, zoals de kat die ons doet denken aan Truman Capote, of de hond die wel erg veel lijkt op Frida Kahlo, collages, grafitti´s van Ketih Haring, schilderijen van Andy Warhol of Daniel Mackie, Scrabble-letters, of een serie kleurrijke schedels, geïnspireerd op de viering van de Dag van de Doden in Mexico. Het combineren van verschillende modellen, geeft een nog interessanter resultaat.

En wanneer u van stijl wilt veranderen, hoeft u alleen maar de hoes te verwijderen en een nieuwe uit te kiezen. Kussens zijn in alle opzichten comfortabele accessoires.

Tips voor decoratie met sierkussens

DSierkussens dragen bij aan het creëren van een gezellige en aangename sfeer. Dit is een eenvoudige manier om uw woonkamer, slaapkamer, terras of ander relaxhoekje in huis op te vrolijken. Dit is echter niet altijd even eenvoudig. Het gaat niet alleen om het kiezen van kleuren en bedrukkingen, maar ook om het bewaren van de eenheid en het evenwicht tussen alle kussens.

Het is bijvoorbeeld beter om niet teveel kussens op het bed te leggen. Het ideale aantal kussens is hier tussen drie en vijf. Combineer neutrale kleuren die bij het dekbedovertrek passen, met opvallende bedrukkingen. Voor de zitbank geldt dezelfde regel. De hoeveelheid is afhankelijk van de afmeting. Heeft u een tweezitsbank, dan gebruikt u tussen drie en vijf kussens. Heeft u een driezitsbank, dan kunt u tot zeven kussens plaatsen. En als het een hoekbank is, dan dient u iedere kant te zien als een aparte bank. Een oneven aantal kussens is visueel gezien altijd aantrekkelijker. En hetzelfde geldt voor het combineren van verschillende vormen, zoals vierkante en rechthoekige kussens.

Gebruik voor stoelen slechts één kussen, in verticale positie. Voor een bank hangt het af van de stijl. Een moderne bank heeft genoeg aan één of twee kussens, zodat het meubel zichtbaar blijft. Als het een houten bank is in landelijke of Shabby Chic stijl, dan kunt u meer gebruiken.

En bedenk dat het gaat om een persoonlijke keuze. De sierkussens zijn doorslaggevend voor het definiëren van het karakter van een ruimte.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
4 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones