Rotan stoelen
Als we het hebben over de rotan stoel dan denken we gelijk aan buitenruimtes zoals terrassen en tuinen, maar dit is zeker niet de enige plek waar we deze stoelen kunnen gebruiken. Een rotan stoel is een perfect meubelstuk om een bijzonder origineel en uniek tintje te geven aan een bepaald hoekje. En daarom buitengewoon geschikt voor een saai hoekje in huis en er een persoonlijke en authentieke twist aan te geven.

Rotan stoel

Dit materiaal is uniek dankzij de de grote voordelen die dit materiaal biedt. Het is gemakkelijk schoon te maken, is zeer resistent zowel in gebruik als wat betreft klimatologische factoren en het design is zeer stijlvol. De rotan stoel is inmiddels een designklassieker geworden voor liefhebbers van de boho-chic stijl. Ze passen echter pefect in iedere stijl en inrichtingstype.

Design rotan stoel voor unieke ruimtes

Als u kiest voor een rotan stoel om een ruimte in Scandinavische stijl te decoreren, dan geeft deze een uniek contrast dankzij de zachte en heldere kleuren. In omgevingen in landelijke stijl geven ze een casual tintje. En dit alles zonder de karakteristieke eenheid van deze stijl te doorbreken. En indien u de uniformiteit van een decoratie in minimalistische of industriële stijl wilt doorbreken, dan zijn deze stoelen uw ideale oplossing. Microcement vloeren, metalen lampen en houten of rotan meubels zijn essentieel om een up-to-date decoratie te verkrijgen. Maar de onbetwistbare stijlkoning is de boho-chic. En een rotan stoel is een blikvanger in alle ruimtes die in deze stijl zijn ingericht. Kussens met opvallende prints, vloerkleden in levendige kleuren, gerecyclede meubels of met een versleten vintage effect. Dit alles tesamen met een rotan stoel maakt een ruimte die zó op de voorpagina van een woontijdschrift kan staan. Rotanstoelen zijn niet meer wat ze waren. Het design is door de jaren heen geëvolueerd en kunnen nu zeer goed gebruikt worden bij het creëren van een ruimte met een persoonlijke sfeer. U heeft de keuze uit een grote verscheidenheid aan modellen en afwerkingen in diverse kleuren, structuren van metaal of hout en diverse vormen en lijnen.
dagen
uren
min.
sec.
4 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN